Lassa impetus 2 lastikler nasıldır?. bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirinirim.
Printable View
Lassa impetus 2 lastikler nasıldır?. bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirinirim.
pazartesi alıcam büyük ihtimal acil yardım .. :)
Passat TDI aracımda kullandım 205-60 olanını ve 80Bin KM yaptım lastikler ile kalitesi bizim yol şartlarına göre çok iyi ve Michelin gibi yanakları balon yapmıyor
hergün bişe alıyosun arabayı sat bence daha güzel bişe al:).
205/40/17 kullanmıştım diğer markalara göre profilden daha ince durur.
Biçok uzakdoğu markasından iyidir ;)
zerre düşünme git al
ben çokçok memnundum 225-45-17 ler
bridgestonla 4 kere lastik yardım 1 ayda lassa 2 yıldır takılı eskiler cıktı yeniler geldi halen cok güzel ;)
100k km yaparsın asınmaz yanakları cok guzeldır parlattınmı gorselı cok ıyı:)
ama asıl ozellığı olan ıslerı yapmaz bır turlu ısınmaz sert ve basarısız bır lastık ama ımpetus sport alırsan o farklı..
bende leonumda kullandım gayet memrundum :) sonra yanlamıyor tutuyor diye kumho takmıştım :)
teşekkürler değerli bilgiler için ... içim rahat etti :D
bugüne kadar tüm marka lastikleri kullanmışımdır nedense en memnun kaldığım yol tutuş ses felan lassa impetus 2 sport
baktım benimkilerde sport muş mutlu oldum şimdi :D
15 binde kumho ecsta ku31 lastiklerim özelliğini kaybetti.
impetus sport 2 lastik alacağım iki takım.
jetta için 205/55/16 ve polo için 195/50/16 veya 215/45/16
205/55 için fiyat 190 lira diyorlar.
konu 2011 de açılmış ama hortlatarak sorayım.
kumho dan sonra üzülmem değil mi
phenoma al bence.
205/55/16 olan takım için Lassa Phenoma 205/55R16 94W XL Lastik
195/50/16 sıkıntılı bir ebat phenoma'da bu aralık yok. buna ne takacağız
Fjk vti'a 1 takim sifir almistim.
Cok memnundum.
Lassa impetus revo2.
impetus revo 2'ler felan nasıl bilmem ama impetus 2'den memnun olanlar sanırım telleri çıkmış lastikden sonra taktıkları için iyi güzel demişlerdir :D
1.6 meriva 105 hp tarihleri yeni impetus 2 ile 3. vites yağmurlu havada sardığımı biliyorum :D bisikletime bile takmam o derece yenilerinde herkes memnun ama ben kullandıkdan sonra lassa'ya tövbe ettim şirket araçlarına bile almadım
impetus revo2 ıle ımpetus 2 alakası yok kesınlıkle ımpetus 2 almayın
Lassa bence ideal bir lastik bende duz impetus var iki senedir tas gibi lastik ona buna balon yapmiyor.isinmadan biraz skinti oluyor ama isininca kuru islak guzel lastik fiyatida uygun