dizel yada benzinli en fazla 1.6 motor olmak üzere az yakan spor görünümlü tek kapı 2004-2006-7arası tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda fikir olsun aklıma gelmiyor çnkü
Printable View
dizel yada benzinli en fazla 1.6 motor olmak üzere az yakan spor görünümlü tek kapı 2004-2006-7arası tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda fikir olsun aklıma gelmiyor çnkü
corsa-fıesta-golf-seat ibiza-mazda 2-peugeot 206......
1.6 TDCİ sport fiesta S bakabilirsin .. 2006-07 modelleri aradığın fiyatlar arasında .. hemde dizel .. 90 hp 204 tork .. görüntü olarak da güzel .. önceden bende vardı kullanımı falan çok keyiflidir .. koltukları olsun direksiyon tepkisi olsun çok tatmin edicidir.. güzel bir yazılımlada gücü kuvveti yerine gelir..
örnek olarak veriyorum linki bu aracı al gibilerinden değil .. temizini güzelini bakıp alabilirsin.. sadece Fiesta S e örnek olarak
2007 Ford Fiesta 1.6 TDCi Sport 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
km lerine bakarsan anlarsın :)
piyasada çok fazla yok .. kıyaslican çok fazla araçda yok dolayısıyla .. oldum olası böyle saçma salak piyasası var .. 2007 de sıfır olarak 35 bin e almıştım .. 2008 de ben satarken 35-36 milyar 2.el olarak isteyenler de vardı ..
bu arada dediğim gibi çok keyifli arabadır .. bugün gene dizel ve spor bir araba düşünsem bu fiyat aralıklarında sanırım gene fiesta S alırdım ..
2007 Ford Fiesta 1.6 TDCi Sport 24.150 TL Sahibinden satılık ikinci el
2006 Ford Fiesta 1.6 TDCi Sport 20.250 TL Sahibinden satılık ikinci el
Üstekinin o linktekiyle 5bin km farkı war 4 lira oynuyor :)..Alttakinin nerdeyse 60bin fark ama 8binlira fark edicek km mi o hemde dizel arabda..
Bunlar benim gözüme de şirin geliyo bu devirde tam binilicek araba bende bakıınıyorum arada ama ortası yok galiba bunların piyasasının..
Corsa al:D
http://i.imgur.com/yjQkJl.jpg
2007 66 binde daha bence güzel fiyatta da indirtirsin .. bu araçları satmak da zordur bilgin olsun .. alırkende ucuz alırsın pazarlığını rahat yaparsın satarken de senle yaparlar bilgin olsun .. he dersen ki binicem ben olur ..
2007 Ford Fiesta 1.6 TDCi Sport 25.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
buda forumdan bir arkadaşımızın eski aracı .. ondan sonra ne oldu kazası boyası varmı bilmiyorum tabi .. hatta farları beraber taktırmıştık ..
2007 Ford Fiesta 1.6 TDCi Sport 23.900 TL Sahibinden satılık ikinci el
bence o kadar para veripte fiesta alma.. 10 milyarlık panelvanlara cam açılıp aynı görüntüyü yakalayabilirsin.. o paralara daha sınıf bişeyler bak bence erdi...
fiyatını piyasasını bilmem ama istanbulda siyah 5kasa tek kapı golf gördüm inanılmaz yakışıklı duruyor yay jant ikilisiyle ;)
30 bin tl ....
Golf 4 tdi varmı piyasada düzgün varsa alınır bakımı yapılır güzelcene binilir...