Aracıma innovative in motor kulaklarından taktım.. Soğukken ilk çalıştırmada adeta içeride karmaşa çıkıyor. Her yerden sesler geliyor. Giderken bir sorun yok ama durunca araç çok sallanıyor. Ne yapabilirim?
Printable View
Aracıma innovative in motor kulaklarından taktım.. Soğukken ilk çalıştırmada adeta içeride karmaşa çıkıyor. Her yerden sesler geliyor. Giderken bir sorun yok ama durunca araç çok sallanıyor. Ne yapabilirim?
kaliteli bir torque damper şokun birazını emicektir. Ama sert kulaktan sonra olan bir durum bu
o kulaklar takılıyken o titreşimin önüne geçemezsin :)
giderken birşey hissetmezsin, ama bütün titreşimler rolantide olur :)
yere verdiğin güç artmıştır muhtemelen.
bende de peugeot sport kulak seti var ilk taktığımda komple titriyordu araba zangırdıyordu direksiyon minibüs direksiyonu gibi titriyordu :D hatta trafikte kalınca zibrasyandon çişi geliyordu arabadakilerin :D 1-2 ay sonra yumuşadı kulaklar o kdr rahatsız edici değil artık
Bendede VF Engineering kulak var aynı durum bendede söz konusu. Rölantide arabanın hertarından ses geliyor. Sanırım gülü seven dikenine katlanır modeli
motoru iice hissediyorsun işte...
valla bende de var kardeşim ama dediğin kadar bi titreme yok bende rölantide bi çıtır titrio araba haliyle ama öle çiş getirecek kadar diil çok çok az hissediliyor bende zamanla alıişır senin kulaklarda biraz daha keser diye düşünüyorum
Sorun çözüldü şuan öncekine göre baya rahatladı..
neymiş problem??
bende grup n ve grup a olarak satılıyor sert olmasın diye grup n aldım böyle oldu :D ama dedğim gibi zamanla kullana kullana yumuşadılar titremiyor heryer artık
aynı durum bendede var çok güzel bir durum :D
Motor kulak dolgusu al, oem kulağa geçiriyosun çok basit bir işlem
Biraz rölanti titreşimli oluyor ama normal çünkü kulak neredeyse hiç esnemiyor direk şasiye veriyor vibrasyonu.
Selam Kac bın Km sonra bu sorun duzeliyor? Bendede aynı durum mevcut. Cok titriyor..
kulak dolgusu yapın ugraşmaya gerek yok
kulak değişiminde kasıntıdayken tek tek değişmeyiniz veya değişirseniz yapıcagınız işlem
kulakları komple değişin.
civatalarını gevşetin
aracı çalştırıp stop edin 4 5 defa tam anlamıyla yerine otursn kulak.
sonra civataları sıkın.. bukadar.