Arkadaşlar en sonunda ne yaptım ettim becerdim haziran ayından sonra aracı değiştirmek için valideden izni kopardım (ruhsat ve kasko onun üstüne olduğu için izin lazım :) )
Aracımın üstüne fazla para koymadan daha eğlenceli atak ve güç olarak daha tatmin edici bir araç alma planım var ilk aklıma gelen arabada Colt CZT... Çok zamandır aklımda ama içine oturup kısa da olsa hiç kullanma şansım olmadığı için acaba Auris'in kontrol panelinden, vites pozisyonundan oturuşundan sonra Colt da nasıl hissederim bilemiyorum.
Arabayı sadece ben kullanıyorum o sebeple czt gibi 3kapılı şık,şirin bir araba alıp kafama göre değiştirme planım var.
CZT araştırdığım kadarı ile önü oldukça açık bir motora sahip, tek düşüncem ufak olduğu için yol tutuşu :(
Model olarak da 2007 si bulunabildiği için güncel de bir araç yoksa o paralara gc8 isterim ama o kadar yaşlı arabadan korkuyorum.
Bu sebele acaba istanbulda kimse var mıdır kısa bir deneme için yardımcı olabilecek CZT sahibi bir bir arkadaşımız. Çünkü izlenimime göre araç aramaya başlayacağım.
Eğer içime sinmesse de alaağım normal bir CZT yi kendi istediğim gibi yapmak için harcayacağım parayı Auris e harcayacağım hatta belki turbo projesine gireceğim.