Golf mk1 Gti 1.4 mü 1.6 mı ?
Merhabalar İyi aksamlar gecen Hafta Ayamızı yerden kessin diyerekden ankara cubukda garaja terk edilmiş 1977 model bi golf buLmus babam arabanın coupe oldugunu gorunce sportif durdugu icin aldık az cok bakım istiyodu 1 haftada elimizden geldigi kadar bi şeyler yaptık araç cok hafif 1977 model olmasına rahmen ve coupe olmasına rahmen içinde 5 kişi oldugu halde motor bagırmadan cok rahat 100 110 120 aralıgında otobanda seyahat edebilyorsunuz fazla basmaya korkuyorum ***** a raba 77 model ne olur olmaz 200 kadran var 170 i görünce bırakdım araç 1.4 gti boyle bi araç ilk defa sürdüm belli olmlaz belki tatlı bi modifikasyonla 106 ların elinden otoban fareligi lakabını alabilir kasası cok hafif cok suratı bi şekilde hızlanlıyo
şimdi gelelim soruya arac 1977 model golf mk1 1.400 cc tek farlı
1.4 gti oldugunu soyluyor babam fakat ben aramadıgım yer kalmadı sahibinden dede katagorisini bulamadım :confused: 1.4 gti yok yada ben bulamadım mk1 gti olarak aradıgımda ise 1980 den aşşa bulamadım onlarda cift farklı bu araç tek farlı kafam karısdı simdi :soru: yoksa bu gti sadece benden önceki adamın gti stickeri takdırmasıylamı olusdu onu analdık tamam ama ruhsat nasıl 1.4 gti yazıyo:S bu 77 mk1 lerle ilgili bili birisi bana neler oldlugunu acıklayabilirmi ?:soru::soru: