-
8Temmuz Ankara Drag Videolar ....
-
Beyaz subaru şaka gibi:D
Tşkler hepsi çok güzel gerçekten:)
-
yavrum benımm beeee işte bu subarun gc8 ın mu var huzurun mu var:) cemal abi teşekkuler bu şık vıdeo için..
-
turuncu vosvosun videosundaki yorumlar super yaa ne içli soluyo ole arkadaşlar :D gardaşşşş :D
-
-
emrahla justy aynı kareye sıgamamıslar :)
-
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
emrahla justy aynı kareye sıgamamıslar :)
justy arızalardan kurtulamadıgı için kalkamadı ondan
-
ozaman kalkmıcaktı rezil olmaktansa arızalı olmak cok daha iyidir bunu unutma
bahaneye gerek yok
gecmek galibiyettir gecilmek ise yenilgi bunun bahanesi olamaz!!!
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
ozaman kalkmıcaktı rezil olmaktansa arızalı olmak cok daha iyidir bunu unutma
bahaneye gerek yok
gecmek galibiyettir gecilmek ise yenilgi bunun bahanesi olamaz!!!
ben sadece niye aynı karenin içinde degillere cevap yazdım ;mümkünmü okadar fark olması?ben bahane felan aramıyorum arıyanda yok ayrıca ;evet gecti bişey dediğimiz yok.ama debriyaj değiştikten sonra cıkan arıza başka birsey bilmiyorduki, bilseydi kalkarmıydı hiç.sende kalkarsın araban arızalanı verir rezil olmazsın!
-
justy nın sahıbıde tandıgm ımporezanın da. bosuna konsmayalım. arızalandı da sıgamadı falan gıbılerden. ben arızalanırsam ve gecılırsem
gecıldım derım. arızalardan dolayı gecıldım demem. arac arızasısz olarak kalkar aynı karede gene goremezsın bu sefer dıy7ecek lafın olmaz. o yuzden aracları savyunmana gerrek yok. yarısılır gecen gecer gecılen gecmek ıcın ugrasır.
-
Rekabet kaliteyi arttırır,ama kalbinizi kırmayın yaw K24 vs B20 2 side çok guzel gaz yiyo ya..Başarılarınızın devamını dilerim..
-
abi gecilmek niye rezil olmak olsun ya herkez gecilir, butun arabalar arıza yapabilir. buyutecek birsey yok.
simdi biri emrahı gecse emrah rezil mi olacak. misal tutupta balatası kacırsaydı yarısta ve herhangi bir araba, misal roverlardan birinden, 100 metre fark yese rezil mi olmus olacaktı;)
mekanik spor hersey olabilir:)
tohan selehattini gecti .selahattin rezil mi oldu? hayır. herzaman aynı adam gecse yarıs yapmadan kupa verirlerdi di mi? yarısa gerek olmazdı. subaruyu gecen subaru ikisininde eline saglık emekleri icin:) antalyalı kapakcı iyi portlamıs masallah kapagı;)
-
Alıntı:
khan Nickli Üyeden Alıntı
abi gecilmek niye rezil olmak olsun ya herkez gecilir, butun arabalar arıza yapabilir. buyutecek birsey yok.
simdi biri emrahı gecse emrah rezil mi olacak. misal tutupta balatası kacırsaydı yarısta ve herhangi bir araba, misal roverlardan birinden, 100 metre fark yese rezil mi olmus olacaktı;)
mekanik spor hersey olabilir:)
tohan selehattini gecti .selahattin rezil mi oldu? hayır. herzaman aynı adam gecse yarıs yapmadan kupa verirlerdi di mi? yarısa gerek olmazdı. subaruyu gecen subaru ikisininde eline saglık emekleri icin:) antalyalı kapakcı iyi portlamıs masallah kapagı;)
hacı bak benim yazdıgım farklı bir şey dikkatli oku lütfen
dedimki madem arızası vardı neden kalktı
benim aracımda arıza oılsa kalkmam arızalıo kalkıp rezil olmaktansa kalkman bir sonraki yarışa hazırlanırım manasında söledim
-
Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Rekabet kaliteyi arttırır,ama kalbinizi kırmayın yaw K24 vs B20 2 side çok guzel gaz yiyo ya..Başarılarınızın devamını dilerim..
K24 B20 tartışması yapmıoruz zaten :)
-
onda haklısın gereksizdi arızalı araba ile kalkmak, sonra sagdan soldan arıza yoktu diyorlar;)
-
onu bunu bilmem..
Yarış gerçekten çok güzel geçmiş..
Bence bu yarışın adamı Vosvos olmalı :D Emrah başkan hakkını yiyoruz ama kusura bakma sana artık alıştık abi..***** uçuyosun yani :) 700+HP :w
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
K24 B20 tartışması yapmıoruz zaten :)
K24 B20 Tartışması yapmadığınızı biliorum forumları hergun takip ettiğimden ;) küçük şeyler için girmeyin polemiğe yaw..
-
subaruyu 10 defa ızledım arka arkaya bole bısey yok
bı kezdaha anladım ne kadar para o kadar kofte