-
BS fn2 top speed
YouTube - 2008 civic type-r top speed 270km/h BS
alt devir 6.vites doldurularak denemeyi yaptım, rahatsız olduğum konu 263 den sonra hız ekranın artmaması, devir saatinden anladığım kadarıyla hızım 270li bi rakam, fn2 lerin youtube videolarına baktım 263 üzeri bişey yok, varmıdır düzeltmenin yolu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim,,
-
-
-
düz yolda çektiysen güzel hızlanmış.. 263 ü geçmemesi ilginç.. devir artıyor hız sabit kalıyor..
-
-
yol düz, kameranın duruş açısıyla alakalı bu denemelerde özellikle dikkat ettim çünkü düzlüklerde basmaya, kimseyi kandırmaya gerek yok:icon_tup:
-
maşallah hızlanma çok iyi
-
mükemmel. 41 kere maşallah
-
çok güzel hızlanıyor tıkanmadan maşallah.km olayı sinir harbıden.gps le deneyebılırsın bı dahakı sefere
nokıa 5800 fln kullanıosan speedometer dıe bı prog var gpsten verı alıyor. sayılar baya buyuk gorunuyor vıdeoda gayet net cıkar
-
maşallah....
nerede bastın abi bende deniyem...
-
maşallah abı kazasız belasız füze :)
-
Maşalla BS ye
Bazen eski karadüzen KM saatlerini arar oluyoruz böyle
Onlar en azından gösterirdi
-
Hey Maşallah..
Allah nazarlardan saklasın..
-
Maşallah:) Diğer video larınızıda izledim 100-200'ünüz 8sn:cool:
-
-
Masallah serhat.Acep araba orjınal kesıcısıne gore hareket edıyor olabılır mı km saatınde? Bariz 263 e kadar gelıp kıtlenmıs b anda
-
sagolun beyler. Pazar gunu cekildi video cerkezkoye kadar gittim geldim guzel duzlukler var ama gunduz denemek lazım bence
-
maşallah Allah kaza bela vermesin
-
Maşallah Serhat, 263 olayı garip ya..
Lastik çapında bir değişiklik varmı ? (263 le alakalı değil)