Forumda aradım ancak bulamadım umarım daha önceden açılmamıştır.
Aracınızda hangi marka, hangi model uzun far ampulu kullanıyorsunuz?
Öneriniz nedir?
(Beyaz ve tonları olabilir)
Saygılar...
Printable View
Forumda aradım ancak bulamadım umarım daha önceden açılmamıştır.
Aracınızda hangi marka, hangi model uzun far ampulu kullanıyorsunuz?
Öneriniz nedir?
(Beyaz ve tonları olabilir)
Saygılar...
nokya marka h7 hyper yellow kullanıyorum uzun farlarımdada kısa farlarımdada bundan var memnunum :)
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
Bana göre ampulden ziyade far camının ve içinin temizliği netliği daha çok rol oynuyor.
Uzun kısa farlarım philips son derece memnunum.Osram'ıda tavsiye ederim
olması lazım çünkü bayağı çeşit ampül vardı bu marka :)
osram nb...
Ben xenona karşıyım(mercekli olursa olur) millet xenon olayının göz almasının kelvin değeri ile alakalı olduğunu düşünür yok öyle bir şey.Kelvin değeri arttıkça lümen düşer.Lümenin düşmesi ile sisli bozuk havalarda ha farı açmışsın ha açmamışsın fark etmez.Neyse konuya dönelim.
Çook ampul denedim.coolblue-nıghtbreaker-dıamnond vısıon-allseason gibi ama hiç birisi beni bosch plus 90 kadar mutlu etmedi.
Bosch plus 90 :icon_tup:
Merceksiz fara sahipseniz bu ampul en iyisidir.
Taktıktan sonra ayarlatın.veya duvara karşı kendiniz ayarlayın.
Ben 2 yıldır kullanıyorum bosch almanyanın sitesine düşütüğünde burdaki en az 10 tane bosch servisi aradım ama hepsinin üründen haberi bile yoktu.Bende bir akrabaya yollattım.Sanırım tr'de ilk ben aldım.Çünkü almanyada tanıtımı çıktıktan sonra hemen aldırdırm ve 1 hafta içinde elime geçti.Çok memnunum.
Kısalarda xenon olarak 6000 kullanıcam (mercekli)
uzunlarda ise
osram nightbreaker ile bosch plus 90 arasında kaldım...
beyazlık bakımından xzenonan en yakın ampul MTEC dir 4350 ve 4750 kelvin yada philips diamond vision öneririm
6000 e yakın bir değer istiyorum ben...