araç hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ciddi olarak düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...........
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Printable View
araç hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olabilir mi ciddi olarak düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...........
Renault Clio 2.0 Sport 2005 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
rs sorgulaması olarak değişirse konu daha güzel olur.
Yanlis hatirlamiyorsam otomobilleriniz kisminda konusu vardi.
Hatlari vs. cok guzel duruyor, nakitim olsa almayi dusunurdum gercekten cok uygun. Ama boya degisen durumundan hic soz edilmemis.
denizliden yakın bi arkadasımın arabası gayet temiz hc bir sıkıntısı yok . gönül rahatlığı ile alınabilicek bir rs tir.
telefonda gorustugum kadarıyla bes altı yere baktırdım hıc boya falan yok dedı sahıbı. ama yıne de arac hakkında bılgısı olan arkadasların fıkrını almak ıstıyorum...
sıkıntısız alına bilecek bir araçtır bende kefil olurum temiz gazlanmamış rs diyebilirim.
Kalem gibi araba Maşallah..
ulan keko sercan araba alper abının eskı aracı ara suat abıyı solesın sana neyın ne oldugunu
10 üzerinden 10. bende her türlü kefilim. evden işe işten eve giderken kullanıyor çağlar kardeşimiz sadece aracını.
çok temiz güzel bi arabadır maşallah ben hiç sıkıntı çıkaracagını sanmıyorum gönül rahatlıgıyla alınabilir ayrıca rengide ayrı bi güzel ;)
Servis kayıtları nizami olarak var. küçük bir arkadan hasarı var ama ağır önemli birşey değil. bu modelde bu km'de bu fiyata gayet iyi bir araç. Renk olarakta farklı olduğu için bence kıymetli bir araç.
Gerçekten al benisi olan ve dikkat çeken bir RS.
Çıtırdan yüklemeye başlarsan ufak maliyetlerle 200 beygir üstü güçlere çok rahat erişirsin. Yapacağın şey de aslında çok kolay. Forged piston kolları, 13.1.1 sıkıştırmalı wössner pistonlar ve engine dynamics ten güzel bir egzantrik ile normal trafikte de rahatça kullanır rollerde de çok canlar yakarsın. Bu dediklerimi de yaklaşık 3 milyar lira maliyetle yapabilirsin. Yurt dışından malzemelerin temin edilmesi konusunda yardımcı da olurum sana.
Bence kaçırılmayacak bir araç.
fiyat yuksek :)
Ahh ahh durumlar musait olsa uzun zamandan beri düşundugum tek 182 rs...
Hız kontrol + el gazı nedir yaaa, cruise control de geç işte hey allahım
gecen denızlıde ısıklarda arkadasımla denk gelmısler hanı bazı arkadaslar ole ısten ewe ewden ıse gıdıyo dıyolar ya guzel gıdıp gelıyomus adam Q7 yle bıle kalkmıs ısıklardan
masallah cok güzel duruor temiz