ies ın şanzımanında sorun var 1. vitese girmediği için 80den bastık ,biraz çekişmeli olsaydı daha gidecektikte 160ta bıraktım:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZOq4B1kkWzA
Printable View
ies ın şanzımanında sorun var 1. vitese girmediği için 80den bastık ,biraz çekişmeli olsaydı daha gidecektikte 160ta bıraktım:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZOq4B1kkWzA
kamer diğer arabada 5 6 kişi mi vardı :p
sesi burdan pek anlaşılmıyo ama.
yok vallaha ömer ıkı arabadada 2 kişi vardı:D:D
ses evet ole telefonla cektık die berbat cıkmıs.ya ne zaman kamera getırsek atraksıon olmuor zaten.
hadi bakalım genç iyisin :D enginde seni çekmiş paso :D
Böyle gidiyosan düz 1.6iesleride geçersin :) Bi deneyin bence güzel olur :)
valla cem korkuyorum onlardan ya:D
megena var bı arkadaşta 1.6 16v onu geçersek, olabılır bi iesle:D
1.4 vitenk mi yoksa:D
Yok yok dene sen 1.6iesle merak ettm :D
Kamer hiç korkma..Her türlü gir.Daıtırsın Meganedı,düz ies'di..Hafifsin,az benzinin olsun..Bide tek kişi kalkın..
peki bu kadar ısrardan sonra artık yapmazsak ayıp olur:D
bi arkadaşta vardı ona söyleyim cumartesi deneriz:)
varya onu da geçersem bizim 520le denicem :D
bastan gidip sora bir anda gerıde kalması sanirim 4 ılerı olup 3 unun çok uzun olmasından dolayı kamer.. manuelle pek sansın yok derım:) 320 yle fılan dene bellı olur...
Manuellede şansı var bence..Hafif olması çok önemli..Geçer diorum.520yi de tokatlar,320yi de zorlar..
işte bizim kankanın ıes 320yle yuruo hatta gecıo..
zevkıne denersınız..:)
bendede otomatik 1.6 ies war ama bilmiorum bence bu kadar fark olmamalı bide 17 mi vardı ies te ?
ies stock , bir sub birde anfi var ekstra, o gün 1.4 ün bagajdada vardı bunlar sadece kabin yoktu :D
valla arkadaş çok ii açıklamış 3. vitesi çok uzun olduğu için böyle olmuş bende 1.6ies var hava filtresi ve egzoz var bi arkadaşda 1.4 ıs var 2 boy önümden 3 . vites roll e kalktık yetişdim hatta 5 boy açıldı düz viteslerle zor yürürsün...
valla geçemicemi bende biliyorumda ne kadar süre giderim die merak ediyorum.
ama bız 30-40 fln basaırz 3.vites diilde:)
Koltuk stepne ne warsa sök :D