elimde bir adet gameboy advance sp var. rahat 4-5 yıl olmuştur kullanmıyorum, tertemiz duruyor kenarda. eğer sağında-solunda ihtiyacı olan biri varsa ona vereyim, o da isteyen-ihtiyacı olan kişiye verebilir. teşekkür ederim
Printable View
elimde bir adet gameboy advance sp var. rahat 4-5 yıl olmuştur kullanmıyorum, tertemiz duruyor kenarda. eğer sağında-solunda ihtiyacı olan biri varsa ona vereyim, o da isteyen-ihtiyacı olan kişiye verebilir. teşekkür ederim
umarım ihtiyacı olan birisine verilir takdire layık bir davranış teşekkürler
guzel hareketın yerı her zaman vardır ;)
tebrik ederim :) vardır mutlaka birisi :)
NİNTENDO GAMEBOY ADVANCE SP sahibinden.com'da
aynısıdır bunun. (ilan benım degıl)
Eskiden çocuklar hayrandı kesin ihtiyacı olan bir ufaklık çıkar :)
Güzel düşünceniz içinde tşk.elr
arda tebrik ederim güzel bi davranış... ihtiyacı olan bir kardeşimize gider inşallah.
Yok mu hic?:( cocuk esirgemeye vereyim diye dusundum ama 1 tane ile olacak is degil diye vazgectim
İnşallah ihtiyacı olan birisine gider .. Böyle konular ile TechTurkey ailesi gözümde gitgide büyüyor.. Allah razı olsun..
İhtiyacı olmayan birine giderse çok yazık olur gerçekten.
:( :( :(
Çok güzel bir konu.
Ben de katılayım ; bende de GameBoy Color var. İsteyene verebilirim,ihtiyacı olan birine gitsin.
Helal valla arkadaslar cok guzel davranis :)
biri çıkıyomu şimdi bende ps 3 umu verıyorum dıye :D valla mılelt gaza gelır :hahaha:
abi benim teyzemin oğluna hediye edersen çok sevinir özelden pm atıyorum durumları kötü de biraz
Bu tarz seyleri misal oyuncak araba olur ya da nebilim eski temiz giyilebilir kiyafetleri topluca biriktirip bagislama olayi yillardir aklimda, ben hic cope atmam ihtiyaci olanlara bagisliyorm, forumca esirgeme kurumlarina bagis yapabiliriz..
Çok güzel hareketler bunlar Arda. :)