-
27-02-2011 Antalya Fotograflar
-
gerçekten çok aksiyonlu ve güzel bi gündü gelen bütün arkadaşlara teşekkürler...benim makina bağırıyo m tampon diye inşallah bütün eksiklerini 10 marttan itibaren bitireceğiz...m tampon m çıta vs..vs... konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa irtibata geçerlerse sevinirim...
-
Alıntı:
ugur_EN_ Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok aksiyonlu ve güzel bi gündü gelen bütün arkadaşlara teşekkürler....
Bütün gün uslu gitmeye çalışan bmw lerin yanında yengeçlersem olacağı buydu :D:D:D Tansaş ve Kipa otoparkı wuhuu çok eğlendim ben bugün Herkese teşekkürler:icon_tup:
-
Güzel bir buluşma olmuş..Hepsine Maşallah
-
maşallah maşallah :) bende antalya daydım bugün arasan gelirdim bende :)
-
antalya yanıo maşh.güzel kareler.
-
maşllah araçlara güzl bi gün olmuş..
-
-
Alıntı:
Alpe® Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah :) bende antalya daydım bugün arasan gelirdim bende :)
Abi kızla buluşucam diyince kurcalamadım artık :D
Herkese teşekkürler ;)
-
-
güzel kareler çıkmış maşallah :) İstanbulda 1 haftadır yağmur var bi temiz binemedik arabaya bizde :D
-
hepsıne masallah guzel bır gun olmuş şu havalar kurusuda bızde bı yıkanıp paklanıp fotograflasak arabaları :)
-
maşallah güzel kareker çıkmış ortaya:)
-
Alıntı:
pug07 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel kareker çıkmış ortaya:)
Dükkanın önünden tıntın geçiyorsun.
Arada sağına soluna bak :)
-
Alıntı:
Jön Türk Nickli Üyeden Alıntı
Dükkanın önünden tıntın geçiyorsun.
Arada sağına soluna bak :)
abi sen ilsağlığın ordaki vesteldemisin yahu
-
-
kardes gruba maşşalh..fotoları nerde çektiniz? boş alışveriz merkezi bulamadık...
-
fotoğrafları real A.V.M. & Kipa A.V.M ' de çektik...hatta bi yer daha vardı ama orada uslu duramayınca mecburen terk etmek zorunda kaldık :) bundan sonraki çekimlere katılmak isteyen arkadaşlar olursa kendilerini belirtsinler hem hoş sohbet hemde çekimlerimizi gerçekleştiririz...
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
kardes gruba maşşalh..fotoları nerde çektiniz? boş alışveriz merkezi bulamadık...
Efe koordineli olamıyoruzki birbirimizle..
Geçen slalom dönüşü realde çekim yapıyoruz yanımıza bir grup daha geldi adam selam bile vermiyo.sitede konuna cevap veriyo :) Birbirimizden haberimiz olsun ;)