Onurhan Çelebi , 23 yaşındayım , Sivas'ta Opet Bayisiyim. Arabam '94 Corsa GSI. Herkese selam...
Printable View
Onurhan Çelebi , 23 yaşındayım , Sivas'ta Opet Bayisiyim. Arabam '94 Corsa GSI. Herkese selam...
Hoşgeldin.
Hoşgeldn .
Hoj Geldn Jocco :) ii forumlar
teşekkürler.
aa ne 500 de burdaymış ;)
oooooooo siwaslı hemserım gelmıs hangı opet bayısı divrii girsitekı opet bayiiimi =)
hoşgeldin...
lan sonunda bi hemsomus geldı hep malatya canakkale corum gıdıyoduk sonunda bı sıwaslı daa geldı hosgeldın karde onlıne olman dılegıyle sıwasa selamlar
Alllah bea!:) Benim anne tarafım Sivaslı. Yazın ve kışın tatillerde oradayım;) Görüşmek dileğiyle...
hoşbulduk cümleten :)
:) yok benimki merkezde sanayinin tam girişinde. yolun düşerse beklerim.çay kahve kımız... ;)Alıntı:
mugenpower Nickli Üyeden Alıntı
her zaman beklerim. ee ne zaman geliyorsun sivas'a?Alıntı:
ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
yazın ınslh allarazı olsn ıcmıs kadr olduk kardesım
yaza kaldıysa desene önce istanbul'da görüşeceğiz :) ben iş sebebiyle sık sık istanbul'a geliyorum...Alıntı:
hımm nerde oturuyosun ınslh gorusurus buradaada
Kardeş haftaya cuma geliyordum ama dedemi Sivas'tan İstanbul'a götürüyorlar yarın. Biraz rahatsız da... Ev Kepenek caddesinde. İrtibatı koparmayalım. Gelirsem uğrarım yanına. Bu arada bugün hava berbatmış haberini aldım...:rolleyes:Alıntı:
JOCCO Nickli Üyeden Alıntı
bakırköydeyim istanbulda...Alıntı:
geçmiş olsun.havaya gelince 15 cm kar var şu anda.ama sivas'a kar yakışır bilirsin ;) :)Alıntı:
ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
iadeyi ziyaret yapalımm...hoşgeldin onurhan......................