-
micra gtr 120 hp !! dünyada tek...
-
ilk önce bi kendini tanıtsaydın bi kim olduğunu bilseydik sonra arabanı tanıtsaydın keşke gzl olurdu hoşgeldin
-
dünyada tekten kastın ? dış görünümmü ? 120 hp olmasımı ?
-
bişeyini beyenmedim ama neyi anlamadım jantlar olabilir
aramıza hoş geldin
-
Güzel araç.. Kazasız belasız.
-
selam tekrar
adım kenan sefaköyde telefon işiyle uğraşıyorum buda en büyük tutkum arkadaşlar pek forumlardan anlamam yani daha önce kullanmadım cahilliğimi hoş görün araca tam 12 bin ytl harcadık ve hiç kolay modifiye edilecek bir araç değil onu söyliyim yanlız çok çaba ve emek sarfettik almanya fk ile akraba olduk diyebilirim herkeze selam kazalardan uzak ola saygılar...
-
-
selam
otto orta susturucu k&n dış hava filtresi chip tuning uygulaması remus son susturucu haeders manifold bosch performans bujileri kat iptali sadece bu işlemlerden 33 beygir kazandık.. dynoda 111 görünüyor.
-
sefakoyun aracı...dynoda 111 hp gozukuyor sız nasıl o ıslemlerden sonra 33 hp aldıgınızı blıyorsunuz?
-
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D
bu arabanın orjin verileri nedir ki çok mrk ettim hiç bilmiyrm çünki :)
-
Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.
-
pardon ben 1,2litre olan icin konustum bu kac litre acaba;
1.2 litre olan 80hp..
-
ön tarafta gtr logosu var yabana atmayın...:):):)
jantlar siyah arabada güzel olmamış bence tek kapı olduğu için hoş duruyo kazasız belasız..
-
selçuk selam kardeşim seninle tanışma fırsatımız olmadı kısmetse bir gün tanışalım :) buarada vedatında selamı var sana :) araç 82 beygir arkadarşlar orjinalde dynoda gözükenden orjinalini çıkarırsan sana kaç beygir ürettiğini anlıyabiliyorsun haa ben hesap makinesi kullanamıyom diyosanda oda ayrı bişi tabi saygılar..
-
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)
-
sanada selam tekrardan hosgeldın. vedata sende selam soyle.
aracın asagıdakılerden hangısı? benzınlı 82 hp olarak gozukmuyor dızelmı aracın?
"Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor."
-
82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil
Bir yerde hata var ama :)
-
Alıntı:
nismo Nickli Üyeden Alıntı
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)
bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx8 ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?
not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar