arkadaslar facebook gene aptalca bisey yapmıs sohbet bolumunun mesajlar kısmında kaydını tutuyor asıl tuhaf olan silmek istiyorum beceremedim.sag tarafta x işareti var onun ustune gelincede arşiv e kaldır diyor biz bu gecmişi nasıl silecez?
Printable View
arkadaslar facebook gene aptalca bisey yapmıs sohbet bolumunun mesajlar kısmında kaydını tutuyor asıl tuhaf olan silmek istiyorum beceremedim.sag tarafta x işareti var onun ustune gelincede arşiv e kaldır diyor biz bu gecmişi nasıl silecez?
sohbet penceresinde imleci en üste çek sağda geçmişi temizle var ona tıkla geçicekdir.
edit:mesajlar kısmında ne işi var sohbetin yaw... anlamadım başka bişimi yapms bugun? düne kadar yokdu bişey
bende tutulmuyor mesaj kısmında konuştuklarım. Geçen arkadaş demişti böyle böyle tutuluyo die inanmamıştım ama doğruymuş demek.
mesajlar kısmına kaydedilenidemi siliyor orayı temizledikmi?denedim sadece pencereyi temizliyo mesajlarda kaydolan duruyo hala
banada demislerdi olurmu lan oyle sey dedim gece mesajlar bolumune bi girdim herkezin konusmasını kaydetmis.sizde bi bakın derim
Mesajlar kısmına girdimde kayıt felan yok bende bi sekmeye felan tıklıycaz mı yoksa direk oraya mı çıkıyo :)
Bendede yok mesaj kısmında sadece mesajlar var :)
valla direk ortada duruyo hatta mesaj kutusunun ust bolumunde sohbeti cevrimici yap,sms gondermeyi ac falan filan yazıyo
fatii senin face şifreni bilen biiirisi yapms olabilirmi? bendede yok öyle kayıtlı msj
Facebook biz istemeden güncellemelerini bizim profillere yansıttığı için arkadaş'a olmuş ama bize gelmedi daha yakındır bizede olucak bu şey :D :D
Gerçekten arşivdeki mesajları nasıl sileceğiz.
Sohbette konuştuklarım bende de mesajlarda.
Bende siliyor diye X bastım arşive atmış ama onları
silemiyorum. Nasıl silmem gerek acilen :):)
kerem abi :D :D :D sanrm kötü durumdasn :D
birisi vardır illa silen acaba bunuda mı paralı yapacaklar silme olayına paramı vericez :D
Buldum buldum... Mesajı açıp işlemlerden silmek gerekiyor.
Tek tek. Bir sürü mesajı nasıl sileyim şimdi
tamamdır adam zeki nasıl zor durumda kaldıysa hemen buldu ben o kadar zorda kalmamısım demekki :D:D
bizim arkadaşdada var böle bi olay çok karıştırdık baktık ama bulamadık bi çözüm yolu bence saçma bi olay...
kerem abi facebooku kapat bitsin olay yada şifreyi dğiş unutum de :D