-
ibrahim sedan vti vtec
-
-
Bu arac bizim semtteydi. Hep görüyodum. Çok hain planlarım vardı. İyi ki uygulamaya kalkamamışım... Sahibi eski, sağlam VTEC'cilerdenmiş, vericeğim fiyatı duysa alıp bi kere yere vururmuş beni :DDD
-
farlar da degısırse cok guzel olur
maşallah kazasız belasız
-
boya yok değişen yok yazdığınız gibi ise herşey çok güzel maşallah bide oem farlara geçtinizmi tadından yenmez. allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binin
-
Maşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
-
maşallah .. o arkadaki nasıl bi honda amblemidir öle :D
-
arabada herşey orjinal farlara varana kadar suan karartma yapılıyor onedenle değişmedim saolsun tüm parçalarıda bana verdi elimde mevcut yakında yaylarıda değişicem ortaya güzel bişiçıkar inşallah
-
Allah kaza bela vermesin abi çok güzel araba almışsın typer olmadı diye üzülmüştün herşeyde vardır bi hayır dedik hayırın kralı denk geldi tekrardan hayırlı olsun abi :)
-
masallah ıbocum guzel gunlerde kullan
-
saolun arkadaşlar allah razıolsun hepinizden bu arabayı almak benim için önemliydi aldım kazasız belasız kullanmak nasipolsun inşallah
-
maşallah çok güzel :)
edit: hayran bebe çok iyi olms :D
-
-
allah kaza bela vermesin :)
-
yaylarda takılınca bide ön far eskiye dönünce tadından yenmez ...
-
Hayırlı olsun kardeşim maşallah çok güzel, farları hemen değiş ama:) kazasız belasız,
-
Hayırlı olsun kazasız belasız.
-
acil pasta cila lazım ... maşallah çok güzel :)
-
hepsi olacak nasipse hepsi elimde mevcut ama takmaya ustamın ve benim zamanım yok nasipse biraz önce konuştum telefonda yarın takacakmış sabah bırakıcam arabayı orda işi bitince komple cila paslaya sokacağım birolla beraber 2vti güzel resimçekip koyarız artık