Haydi Sende Oynaaaa - Tapnaktan k
kaç dakikadır. şifreli bir dolap var ılk kapıyı acınca.şifreyi çözemedim deliricem sözen olursa yayınlasın :D :D
Printable View
Haydi Sende Oynaaaa - Tapnaktan k
kaç dakikadır. şifreli bir dolap var ılk kapıyı acınca.şifreyi çözemedim deliricem sözen olursa yayınlasın :D :D
Gece gece hiç iyi olmadı bu oyun. :D
ilk odadan nasıl çıktınız ya? :)
Ben yerde ki fayansın arasına o lambanın içinden aldığım sopa gibi şeyi soktum ama. :D noldu acaba. :D
Açmayın o bağıran kadın çıkıyor :D
Yerdeki taşların rengine göre tabloların arkasındaki kareleri ayarladım, bi ses geldi ama bişey olduğu yok, çubuğu geri verdi sadece :D
haydaa hayırlı işler :D:D:D
olmadı şimdi gece gece böle sabahçıyız heralde sarmaya başladık gene
ben ılk odadan çıktım şifrede takıldım duruyo acık oylece :D yoksa sıyırıcam bıraz daha bakarsam eğer :D
ilk odadan nasıl çıktığını söylemezsen şifreyi nasıl bulabiliriz? :)
Çubukları diktikten sonra tabloların arkaları açılıyor
çucuk dııktıgınızde orda yerdekı taşların seklını aklınızda tutun. sonra sagda ve soldakı reımlerı tıklayın.ters olucak sekılde yanı bırnde beyazları dıgerınde sıyahları dızın normal seklı ıle :D..sonrasını bakın işte benmı cozucem :d
O kadarını yaptım, bişey olmadı :)
şimdi yatmam , 6 da kalkıp yola çıkmam , 9 gibi de bitirme ilk sunumunu yapmam lazım jüriye...Yani hiç açmamam lazım linki:D:D
Ya duvarları doğru dizdiğim halde tık yok :D alttaki işarete mi tıklamak gerekiyor çıkınca yaptığım şekil silindi
daha sonra. hapıshane kapısı gıbı olan kapının solundakı yuvarlak sey acılıyo. ordakı lensı alın :D daha sonra yere koydugunuz cubukla tekrardan alıp :D o lensı aldgınız yere koyun acn kapıyı. gırın ıcerıye demır kapıdan. sorası benle aynı yerdesınız :D
http://www.incicaps.com/resimler/hedsfdsx0.jpg
:d:d:d:d:d:d:d