200hp insignia
250hp civarı gc8
ilk chipsiz sonrada chipli deneme yapılacak. arkadaslar iddialı 230-240hp oluyormus chipten sonra, inanmıslar kafa kafaya yurur diye tahmin ediyorlar :D
Printable View
200hp insignia
250hp civarı gc8
ilk chipsiz sonrada chipli deneme yapılacak. arkadaslar iddialı 230-240hp oluyormus chipten sonra, inanmıslar kafa kafaya yurur diye tahmin ediyorlar :D
Insignia zaten 180HP Cem :D
Onu bunu bilmem ama imzan süpermiş, takdir ettim :)
İnsignia çok iyi araba, hani inanılan değerlere ulaşsa hızlı bir makine olur. 6 ileri şanzımanın vites oranları da fewkalade....
Hızlı olan hangisiyse geçer diyelim :D
mevzu bu videodan sonra oldu. videodaki subi kesinlikle benim degildir :)
video ozetlemis:)
cem deneme yapılmadıysa bende katılabilirmiyim denmeye :D maksat eğlence olsun :)
not: denemenin tarihi ve saati ile ilgili pm atabilirmisin ?
1.6 180ps Cosmo paketli olan Insignia
Boş Ağırlık: 1498 kg
arada 250kg fark var. Insignia sahibi olan arkadaş fazla inanmış :D
yok be gc8 her turlu gecer
subaru alır ınsıgnıa sahıhı korayın dedıgı gıbı bıraz fazla ınanmıslar kocaman araba agırlık desen var nereye gecıyor hayal alemınde ucmasınlar ben gsi le gectım :D hatta emre gtc turboları gecıyordu :D
hangi insignia sahibi bu iddia eden?
Eğer gece trafiksiz falan gazlicaksanız GC8 de cruize control warsa ona atsın gerek yok fazla yakmaya.Benzin 4.5 a gidiyo:D
senin gc8 i sanmıyorum ama stock gc8 i gecebilir yapıldıktan sonra belki :) cok ciddi guc cıkarıyor cunku..
stock gc8 kaldımıki :)
ama kafaları guzel heralde chipli 207 rc, golf gti, 5.40lar falan herkese gider durumu var :D
stock 100 200 26 sn chip yaptım 15 sn oldu demis biriside :D
yalnız ankete bakar mısnız 24 e 0 insignia sahibi harbiden inanmıs :D