Dijital cihazlar (pc,tel vs ) otomatik saati 1 saat ileriye aldı
Saatler pazar gunun pazartesıye baglayan gece ileri alınacak
yani telefon pc deki saatleriniz 1 saat ileri şuan saat 4.51 konuyu actıgımda pcde aslında 3.51 :D
Printable View
Dijital cihazlar (pc,tel vs ) otomatik saati 1 saat ileriye aldı
Saatler pazar gunun pazartesıye baglayan gece ileri alınacak
yani telefon pc deki saatleriniz 1 saat ileri şuan saat 4.51 konuyu actıgımda pcde aslında 3.51 :D
Turkiyenin sinavlar vb olaylarin tarihini degistirmektense uluslar arasi saat dilimine mudahale seklidir ucakla seyahat edenler herhalde aptal olmustur su siralar :D
sınava erken gidenleri gör birde :D
Valla ben ellemedim saçma sapan millet yatmadan ayarlıcakdı efeler gibi gideceklerdi daha öncede denk geldi diye hatırlıyorum 1 gün ara ile ama enteresan yani insanlar bunun bilincinde olurdu. Sıkıntı yok ben sizden ilerdeyim ahahah :D
Mafettilerrrr beni yaaa mafettiler :):)
Bıdıklamadıkları bi bu kalmıstı onuda hallettiler.Suan 1 saat erken kalktım telefonlar otomatik yaptıgı için ve aptal oldum diyebilirim.
şuan saat kaç :D
Az önce kalktım.Telefonumun saatine baktım 8:50 salona geldim 7:50.İleri alınacağını da unuttum dedim iyi saatte olsunlar.Kısa bir dejavudan sonra anca toparladım :)
Ulan tel ileri almis otomatik baktim 9.15 gec kaldik diye bagirdim baktim saat 8 imis:D
Saat 8,40 izmire gidiyorum aptal oldum resmen saat 6 da uyandım :)
gereksiz hareketler ülkesi türkiye :D
bu mallar birde ülke yönetiyor:ofk:
forumun saati dogru arkadaslar
bende diyorum ne çabuk öğlen olmuş :D
haha babam evin saatinden 12:30 olarak görüyo ben diyorum 13:30 babam diyo nerede yaşıyosun olum sen :D
şu lanet olay ne zaman bitecek yaa :mad:
şuan pc'de görünen saatim 13.44 ama aslında 12.44 mü?
ileri alma olayı yarın gece olucak ve yarın pc'de ki saat doğru olacak dimi?
:D