gerek kalmadı
Printable View
gerek kalmadı
Araç hakkında bilgim ve sahibiyle tanışıklığım yok fakat 2000tuning evimin karşısında..Onun alıp fua plakaya çevirdiği araçlar genelde eli yüzü düzgün binilecek araçlar oluyor..En azından dışardan bakılınca öyle..
aracın görüntüsü güzel. Döşemelerinde yıpranma yok cok temiz içi dıştan konusursakta düzgün toplu bir araç önden çok ufak bir kazası var benim tabirimle öpüşmüş ama arka ve motor korkutuyor beni sadece bu ...
fuat abinin bindiği , sattığı araçların hepsi temizdir , ben olsam gözüm kapalı alırdım.. şahsen olarak da tanırım zaten kendisini..
araçta dikkatimi çeken motor sesi güzel ama hızlanma çok zayıf geldi bana 1.9dci laguna 120hp likten kullandım sanki onla aynı yürüyor araç 156hp birde ...
Karşılaştırma yaptığınız laguna 1.9 ile Bmw zaten hem yakıt hem performans olarak kıyas kabul etmez bence. Kaldı ki bu laguna 2.0 için de geçerlidir.. hızlanma , performans istiyorsanız 325 , 330 aşağısı kurtarmaz..
M52 iyidir ancak o seride 325 almak daha mantıklı performans için :)
performanstan kastım arac 156hp gibi gitmiyor sadece o bu arac benzinli lpg takılı değil ve benzinde 2000cc ye göre iyi değil gibi geldi bana.
e36 3.20 ler zaten 0-100 ü çok başarılı olmayan araçlardır. düz yolda 2000 cc nin keyfi başlar. eğer daha atik hızlı olsun deren 3.25 ya da 3.28 bakacaksın.. ama araç güzel gerçekten. ayrıca lagunada turbonun verdiği ani ivmelenmeden ötürü çok fazla fark var hissini yaşadın sanırım. yolda yan yana geldiklerinde olaylar tersine döner büyük ihtimal. bnde de .320 vardı ordan biliyorum.
320 ler zaten 150 hp dir.
aldık aracı yarın bitiyor hayırlısıyla bugün gündüz gözüyle tekrardan inceledim aracı gerçekten düzgün bir araç yorumlarında olumlu olması güzel hayırlısı artık teşekkürler.
fuat abi dandik araba almazda satmazda
hayırlı olsun
hayırlı olsun burak :)
evet sadece eli yüzü düzgün oluyor onun haricinde sattıklarının hepsine ilaç koyup insanlara itinayla satıyor. :)) aracımı 22.500tl ye aldım ve 7.500tl para harcadım sadece motoruna 4.000tl döktüm onun haricinde çakma volant ve balata takmışlar klima fanı muslugu söküp satmışlar davul dreksiyonu alıp 3 kol takmışlar para edecek bütün malzemeleri sökmüş. ateşleme bobinleri değişti silindir kapağı değişti piston segman ana yatak kol yatak bujiler bütün contalar klima fanı muslugu takıldı klima radyatörü alındı gazı basıldı sunroof yapıldı baskı balata volant disk fren balatası vs vs vs ferro's garage da detaylı bilgisi var ama fuatı savunan arkadaşlar varsa bence birdaha gözden gecirsinler cok yalancı ve cirkef bir adam başkalarına iyi gelebilir orasını bilemem ama benim amcamın cok eski bir arkadaşıydı bana bunları yaptı aracı geri alacam dedi 2 ay aracımı yerinden kaldırmadım almadı sonrada 06 rm 321 plakalı aracımı vereyim üste 2 lira ver ben 24.750 istiyorum aracıma dedi araca baktırdım beğenmedim. 2 gün gecti sahibindende 23.750 ye ilan actı ve jantları değişmiş aracın farları sisleri falan değişmişti. motoru kasası cok iyi boya yok dedi tavan kaput actıgından boyalı motorda 1,3,5 pistonlar bujilere yag vermiş ilacı koymuş gene diriltmiş arabayı sonrada kime sattıysa sattı aracı(rm 321).daha öncesinde 06 pb 325 de aynı onuda 15.000tl ye başkasına sattı bana 17.500 den bir kuruş aşagıya vermicem pb nin üstüne 5 lira verip alayım aracımı geri dedi suan o plakalı aracıda sürekli görüyorum sanayiden çıkamıyorlar daha öncedende bi ton arac sattı ve hep aynı şekil 2000 Tuning fuat bekkaya bana bunları yaşatan adam sanayicilerin dediği dilde karbonat fuat :). eğer böyle bir merakınız varsa bmw de çakallık çok tek şansınız işi bilen birine göstermeniz bujileri sökülüp yağ vermişmi diye bakılması ve kompressör değerlerinin ölçülmesi ondan sonra yagının cekilip herhangi bir madde karıstırıp karıstırılmadıgı (gaz yagı gibi acık renk cıkıyor yagları ilaç koyunca) daha sonra cihaza baglatılmalı bence ...
katakulli style...
ben bizzat tanımışlığım yada konuşmuşluğum yoktur ama ankara bmw camiası şöyledir mal kendilerine geçene kadar patlaktır kendilerine geçince incik boncuktur.yada mal kendilerine gelmeden kazalıdır çamurlarlar kendileri alınca çok düzgündür orjinal alman bebeğidir. garip insanlar konun açıldığından beri bakıyorum yazmak istemedimde alsatcıya asla güven olmaz binicinden alıcaksın bence
tamam adamı tanımam etmem üç kagıtçı biri olabilir ee peki sen niye alırken gerekli kontrolleri yaptırmıyorsun ? hepimizin başından böyle şeyler geçmiştir illaki.bende 95 vectra 6-7 yıl önce 9.750 ye almıştım polisin birinden. kasa olarak gerçekten çok süper duruyordu hatta emsallerine göre mükemmeldi.benimde aklımı çelen kaportası oldu malesef.alırken tanıdık bi tofaşçıya gösterdik iyi dediler aldık.1 ay sonra baktık motorda yağ kalmamış.şanzıman aldıktan 2 gün sonra gırçlamaya başladı.aldıgım adam haysiyetsiz biri olabilir ama benim hatam ondan daha fazla.masraf üstüne masraf yaptık .
Demem o ki adam üçkagıtcı bunları söylemen gerekir ki alacak başka biri vardır almasınlar etmesinler ama alırken bizim aklımız nerdeydi?
Not: bahsi geçen insanı uzaktan yakından tanımam etmem.yazılanlara göre cevap yazdım.