-
Renault 11 gts dikkat basık araç :)
-
masallah arka biraz kaldırılıp kafa ufaktan biraz daha düşürülürse cok hoş olur
-
3-4 gece önce feneryolunda görmüştüm arka lastiklerin çamurluga girmesinden baya bi dikkatimi çekmişti güzel basılmış maşallah...
-
acayip basık maşallah daha basığını görmedim öyle böyle değil çok iyi olmuş çohda güzel iyi olmuş. :D dikkat basık ara. yazısını görünce sürüngen bi araç beklemiştim ama beklediğim gibi değilmiş.daha çok inmesi lazım.
-
Alıntı:
ccc_mk1 Nickli Üyeden Alıntı
acayip basık maşallah daha basığını görmedim öyle böyle değil çok iyi olmuş çohda güzel iyi olmuş. :D dikkat basık ara. yazısını görünce sürüngen bi araç beklemiştim ama beklediğim gibi değilmiş.daha çok inmesi lazım.
basık araç denmesi aracın inanılmaz basık olduğunu anlatmıyo ki zaten ;) dibine kadar bastıkta yazmıyo :) bildiğin basık işte.
-
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
basık araç denmesi aracın inanılmaz basık olduğunu anlatmıyo ki zaten ;) dibine kadar bastıkta yazmıyo :) bildiğin basık işte.
haklısınızda orda dikkat basık araç yazınca insan çok şey bekliyo ister istemez
-
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel duruyor
Açıkçası başlık idaalı olunca bnde çok basık sandım..
low sende eklesene fotoları aradaki farkı görelim :p :D
-
ehehe valla işyerinde fotoları göremiyorum.Foto görebilyiim diye telefondan girip bakıp pc den yorum yazdım:D
-
Alıntı:
ehehe valla işyerinde fotoları göremiyorum.Foto görebilyiim diye telefondan girip bakıp pc den yorum yazdım:D
:D:D Koltuklar hayırlı olsun bu arada. :)
Neyse arkadasın konuyu kirletmeyelim onunda arabasına maşallah kazasız belasız sürüşler..
-
Maşallah güzel araç arkadaşıma aldık 2 hafta önce bir flash S sadece önleri bastık şimdilik çokta güzel oldu araç;)
Tek eksiği güzel bir marşpiyel bence sade ve şık olacak şekilde...
-
Çok tatlı duruyor asaleti yeter
-
Maşallah...
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
-
Alıntı:
maşallah güzel duruyor
senın arac daha basık duruyor :)
bu arada masallah arac duzgun duruyor yasına gore :)
-
massallah arac cok güzel görünüyo
-
Basık araç olmamış valla daha kafadan çok gideri var maşallah kazasız belasız :)
-
hoşgeldin. arabanda güzel maşallah...
-
-
nasıl kullanıosun bunu ya :S araba temiz duruyor maşallah