Printable View
Paylaşım için teşekkürler vallahi süper video oyundan fırlamış gibi makinalar :=)
video için tşkler.. TT lambolar ezmiş resmen... bu videodaki supra çok gariban kalmış...
Paylaşım için teşekkürler..başlığı grünce bir an şu tr'deki kırmızı viper turbo busa(siyah vardı tr'de bir tane eminim) ankaradaki ismail çamın suprası ve top secret lambo sanmıştım..
Vaybe ne ciddi hayal aleminde yaşyormuşum :D
nero'nun dotu yemedi ur'nin arabalari ile denemeye :D
YouTube - TX2K11 - John Von & Underground Racing call out Titan Motorsports
Başlığı gördüm uyuzdum oldum. Videoları açmadım bile.
Bu Underground Racing çok iyi işler çıkarıyor hakkaten sitesini inceledim TT F458 yapmışlar bakalım o nasıl olucak birde şu Murcielagoların, Gallardolardan daha az güç çıkarmasının sebebi nedir acaba..
Jon von tam dayaklıkmış:)
Gallardolar sıfır patinaj gidiyolar yanlız ikide falan basıyorlarsa aktarma muazzam.
fena gidiyorlar :)
la bu adamlar uçmuş yaaa =)
Ya o nasıl bir hızlanış..Lambolar direk ışınlanıyo..
paylaşım için çok teşekkürler adamlar uçmuş resmen :)
harika şeyler,kelimeler yetmiyor,bizim vatanımızda şu gallardo ile gidecek bir araç varmı merak ettim,bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
700.000 TL ye böyle giden bi gallardom olur mu ?
:D
Ordaki Busa nın kadranına bakın
Stock hayabusadan bile kötü hızlanıyor nerdeyse yani 300 hp yi gecin 175 hp bile olmayabilir
Açın stock eski kasa busa videoları izleyin anlarsınız dedigimi
bu video bildigin UR nin reklam kokan videosu
bende şimdi onu dicektim ya kadranı değiştirmişler yada motorda bişey var heleki üst süratlerde resmen durmuş senin motorla alakası yok moruk
Abi Hayabusanın kadranı 340 lık KM değil 220 lik MPH cinsinden onun için size öyle gelmiş :)
Alıştınız tabi kadranın dibini dibini görmeye :D
http://img849.imageshack.us/img849/3280/kadran.jpg
Videoda gazı bıraktığı sürat 180 MPH yani 288 KM gibi..
benim tahmin ettiğim gibi ozaman kadran farklı bak :D bende şaşırdım üstlerde nası öle yavaslıyo diye