Izmirde avukat tanıdığı olan varmı..bu basımıza gelen bı olayla ılgılı dava acmayı dusunuyorumda...izmirde veya denızlıde saglam avukat bılen adamlar denızlıde yasıyor....
Printable View
Izmirde avukat tanıdığı olan varmı..bu basımıza gelen bı olayla ılgılı dava acmayı dusunuyorumda...izmirde veya denızlıde saglam avukat bılen adamlar denızlıde yasıyor....
valla benim 2-3 tane avukat tanıdığım var ama denizlideler hepsi kendi branşında uzman avukatlar öncelikle konu nedir (iş mahkemesi-ağır ceza gibi)
Kardesim avukat arkadaslar var denizlide. Her türlü yardımcı oluruz. Alacak meselesi falan mi
dolandırıldık denılzlıden bıkac adam yuzunden zaten denızlıyede gelmeyı dusunuyoruz adamları bulamıyoruz
denizliye gelecekseniz bizim avukatlarla gider görüşürüz isterseniz yardımcı olurlar kardeşim.
valla pek okadar bilgi sahibi değilim ama almanyada üzerlerine mülkleri varsa şayet oraya evrak gönderimi fln oluyor diye biliyorum ama yanlışta hatırlıyabilirim istersen nuaralarını pm. atayım kendin yarın ara görüş kardeşim
kardesım verırmısın tel no arıyım cok saol sınırım bozuluyr resmen paramızı alamıyoruz....
PM atıldı kardeşim gerekli yardımı yaparlar denizliye gelirsende yardımcı oluruz
pm de belirtrtim kardeşim tanır beni
Kardsm yardımcı olurum sana İzmirde sağlam avukatımız var Bende Avukatımm ...
Gerçi arkadaşlarmızda belirtmişler ama bende sana Pm yoluyla atarım bir ararsınn ok ...