En iyi filtre sizce nedir?
Tabi bu marka fanatikligi olmadan ispatlariyla flow rate leriyle ispatliyabilecek kimse varmi?
Printable View
En iyi filtre sizce nedir?
Tabi bu marka fanatikligi olmadan ispatlariyla flow rate leriyle ispatliyabilecek kimse varmi?
bence filtre olarak aşağı yukarı hepsi aynıdır.. zaten bunların hepsi çinde üretliyordur kesin.. bence önemli olan filtreden sonraki borunun tasarımı..
En iyi filtrasyon AEM'de diyolar gerisini bilemicem.Benim içinde borunun önemi çok çok büyük filtre yed olmadığı sürece
bence filtredeki kağıdın hava geçirgenliği çok önemli... kimisinde bildiğin A+ kullanıyorlar :)
Ben 3-4 filtre kullandım
Araca bağladığım elektronik okuyucu ve bilgilere dayanarak fanatiklikte işin içinde olmadan 80 mm lik HKS mantarı uygun gördüm
Dİğer arkadaşların dediği gibi geriye kalan borunun tasarımı borusu kıvrımı iç çapı çok çok önemlidir
şimdi aem filtre aldım yeni 76lık kırmızı olandan üzerinde aem yazısının altında k&n yazıyor galiba coğu filtreyi k&n yapıyor.amerikanlarda hiç aem görmedim buda aem iyidir su iyidir bu iyidir tezini curutur suprada hks iyidir vtecte aem americanda k&n atıyorum megande green ibizada bmc
aem dry flow en iyisi bence...
k&n nin kırmızılarını almayında ne alırsanız alın. gerçekten cok cabuk şeklini yitirip deforme oluyor
evladım tüm dünya aem dry flow kullanıyo 76lık alcan takcan sende ne uğraşıyon yok rate yok kate :D
aem dry flow'u bayaa öneriyorlar yed var bende dağiştiricem ama bizim giriş kaçlık bilmiyorum m50 sahibi olup bilen varsa yazsın
2.0 lar 63mm yeğenim 2.5lerde 70mm
bmc air filter
vs
pipercros
.................
bana göre en iyi 2 filtre
1. Green
2. Aem
bana göre hks mantar. tabiki orj. hks olacak.