aracımda h&r 3.5 yay var araç çok zıplıyor bi problemmi var yoksa ruhundamı var bu aracın ve biraz bozuk yolda gelen o sesler kafayı yedirtir insana:)
Printable View
aracımda h&r 3.5 yay var araç çok zıplıyor bi problemmi var yoksa ruhundamı var bu aracın ve biraz bozuk yolda gelen o sesler kafayı yedirtir insana:)
Pug serisinin alt takım çözümü koni spor amortisör ve 5 lik yay aracını oturtur.. Birde müziği açıp duymamaya çalış:)
RC zaten normalde de çok sert bir otomobil.. Genelde yüksek bir yere çıkmaya çalışırsan bir tekerin havada kalacak kadar sert.. Yay olan RC ye bindim evet çok sert oluyor taş düşürür :D Ama hiç ses gelmiyordu benim bindiğimden :)
koni tarzı amortisör alırsanız seksek sekerekten zıplama sorununu çözersiniz.
orjinal yaylarıdamı aynı acaba yüksek hızda bazen koltukla alakam kesiliyo diyebilirm yani:D
Ya yollardandır yada belki bi sorun vardır.
Bende 5lik fk yay var+birde preslendi yaylar.
Sekme yok gibi birşey. Ama çakıl taşının üstünden geçsen hissediosn..
gülü seven dikenine katlanıcak yani anlaşılan:)
YouTube - SUSPENSION NEUMATICA 206
Bak böyle bişey takarsan rahatlarsın:D:D
hehe:Dsüper
bende 4/6 FK yay var orjinale göre baya yumuşadı sekme falanda yok yayla alakalı bişey olabilir belki.
O kadar sekme olmamasi gerek, yaylari bir kontrol ettirin derim, montaj hatasi olabilir
207 RC'nin orijinali sert sayilir ama dediginz kadar sacma sapan sekme yapmamasi gerek yayla bile
kesinlikle doğru :)
yüksek hızda balık sırtına gelirseniz tekerlek bile yerden kesilir, normaldir :)
yay markası olarak ne kullandınız?
aynen öyle, şehir içi 50-60ı geçmem pek
bende fk 3,5luk var, normal gidiş aynı ama çukurlarda tam tersi oldu... gt/rc fark edebilir. orj gt yede bindim,sürdüm orj rc bariz sert...
dostum montaj hatası yoksa bence normal, yollar çok bozuk...
o kadar çok sekme yapmaması lazım
Rc genetik olarak çok sert sen yinede bı kontrol et belki montajda bronlem olabilir yaylara hortum takmayı dene olmadı coilover al derim fikrim