Lüleburgaz'a gittik okan bizi çok iyi ağırladı. 2 gündür burgazdayız herkonuda bilgi alışverişi yapıyoruz. Araçlarıda tabiki o arada son halleriyle denedik. Herkes SS ve VE denemesini merak ediyordu. En son 191hp verdikten sonra son kez sıktık. Çok zevkli geçti hırs yok arkadaşça denedik yorumlarda ona göre gelsin. SS in gücünü hala bilmiyoruz. Onun hakkında yorum yapamam daha sonra dynoya çıkarıp göreceğiz. Şimdi videolar sizlerle. SS ve VE her zaman kardeş stocklardır bunu herkes böyle bilsin :)
Spec.ler..
SS : Filtre Egzos
VE : Filtre,Egzos,Regülatör,Kelebek
Ağırlıklar eşitlendi kamera SS rs ten çekiliyor.. 250 lere kadar dayadık :icon_tup:
1. deneme
2. deneme
3. deneme
4. deneme
14-04-2011, 23:53
eser
:D ilk video yu seyrettım dayanamadım hepsini seyretmeye :) siz hep böle kafa burun gitmek zorundamısınız
14-04-2011, 23:57
Cliosportve
Buraya ayırmaya geldim gene SS ayrılmadı :D:D
14-04-2011, 23:58
Alper_
maşallah araçlara :)
15-04-2011, 00:22
Alperen-B
maşallah rs lere zevkli bi roll olmuş
15-04-2011, 00:25
Cliosportve
Gayet güzel denemelerdi
Bakalım hava güzel olursa bir ara gene gündüz çekimleriylen birşeyler yapabiliriz
Ana amaç mangal ve içki gerisi problem değil :)
15-04-2011, 00:28
derece43
Güzel çekişmeli olmuş denemeler.. Maşallah yere verdiğiniz beygirler hemen hemen aynı.. SS in dynoya çıkmasına gerek kalmamış.. kazasız belasız
15-04-2011, 00:32
eser
Alıntı:
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
Gayet güzel denemelerdi
Bakalım hava güzel olursa bir ara gene gündüz çekimleriylen birşeyler yapabiliriz
Ana amaç mangal ve içki gerisi problem değil :)
öle bir organizasyonda mutlaka haber veriosunuz yoksa ihbar ederim sizi :D
15-04-2011, 00:39
Cliosportve
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
öle bir organizasyonda mutlaka haber veriosunuz yoksa ihbar ederim sizi :D
Ctesi gel öyleyse garanti yapıcaz :)
15-04-2011, 00:41
eser
Alıntı:
Ctesi gel öyleyse garanti yapıcaz :)
sen ordasın galiba :D
15-04-2011, 01:15
GokhanRS
okan, selçuk sana burnunu sokmuş öle yazdı msnden.
bende izledim doğruymuş ahahaha :D
darlama spec.
maaşallah ikisinede cok iyi araçları ikisininde.
15-04-2011, 01:18
Cliosportve
Alıntı:
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
okan, selçuk sana burnunu sokmuş öle yazdı msnden.
bende izledim doğruymuş ahahaha :D
darlama spec.
maaşallah ikisinede cok iyi araçları ikisininde.
Şimdi onu konuşuyorduk
Biraz bile olsa öndeyiz 0.2 boy :D
15-04-2011, 01:26
izo
msallah da, benzin regulatoru mu o? nasil ayar yaptiniz? kelebegin de icini mi trasladiniz?
15-04-2011, 01:30
Cliosportve
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
msallah da, benzin regulatoru mu o? nasil ayar yaptiniz? kelebegin de icini mi trasladiniz?
Evet benzin regülatörü orjinal 3 barı söktüm 4 bar taktım
Kelebeğin içini traşayıp parlattık içindeki tüm kamburluklar etlilikleri düzledik
O şekilde Before - After Dyno yaptık araba 6 Hp aldı
15-04-2011, 01:33
izo
Alıntı:
Evet benzin regülatörü orjinal 3 barı söktüm 4 bar taktım
Kelebeğin içini traşayıp parlattık içindeki tüm kamburluklar etlilikleri düzledik
O şekilde Before - After Dyno yaptık araba 6 Hp aldı
alt devrde ss in one atilmasini bu aciklayabilir:) alt devrde belki de zenginde arabaniz. kelebegin egzozun isteyecegi fazla benzini enjektor ve orjinal pompa yetircektir ki..bir de regulatoru nasil taktiniz? depo icindeki regulatoru iptal ettiniz sanirsam?
15-04-2011, 01:34
Cliosportve
Alıntı:
izo Nickli Üyeden Alıntı
alt devrde ss in one atilmasini bu aciklayabilir:) alt devrde belki de zenginde arabaniz. kelebegin egzozun isteyecegi fazla benzini enjektor ve orjinal pompa yetircektir ki..bir de regulatoru nasil taktiniz? depo icindeki regulatoru iptal ettiniz sanirsam?
Depo içinde regülatör diye birşey yok ki
15-04-2011, 01:36
GokhanRS
Alıntı:
+1 depo dışında sizin regu.
15-04-2011, 01:44
izo
Alıntı:
walla dikkatli olmak lazim, rs in tam nasil bilmiyorum, k4m lerde geri donus yok, benzin regulatoru deponun icinde samadiranin orda.
rs'te geri donus motorun orda mi? regulatoru oraya takmaniz lazim.
This is a brand new fuel rail which is modified and fitted with an adapter to allow it to be used with the adjustable fuel pressure regulator. The kit also contains the braided fuel hose required to install a fuel return back to the fuel tank.
diyor ki mealen, depoya geri donus hatti cekmeniz lazim.
ayni benim basima gelen olay. arabaya turboyu taktik regulatoru nereye takcas bulamadik, cunku ger donus yok arabada...depoya geri donus hatti cektik bagladik regulatorumuzu actik basinci ayar yapcas, aciyoruz benzini bilgisayardan, basincimiz 4.5 barlarda, araba hala fakir...kafayi yedik. sonra deponun icini actik samandirayi cikardik. regulator orda. onu kirmadan iptal etmeniz gerekiyor.
sizin one taktiginiz regulator benzini aciyor, arkadaki orj regularo kisiyor su an. hatta ondeki benzini aciyor mu bilmiyorum geri donus hattiniz yok:soru::soru:
zaten regulatorun pek bi anlami yok su an size, o kelebegin ve diger parcalrin gerektirecegi fazla benzini orjinal ecunuz enjektorunuze biraz daha fazla iseterek karsilayacaktir.
biraz fakir her zaman iyidir bir de...ss biraz fakirde kaldigi icin bile iyi gidiyor olabilir.
yaw bir de 2011 yilindayiz alin bir rs tuner bakin logunuza yapin ayarinizi regulator fln eski teknoloji bunlar:D
15-04-2011, 01:48
GokhanRS
izo rs tunerimiz var. veri hergün kaydediyoruz. adamın aracında hiç bir sorun yok emin ol.
alt devirde geriye düşmesini merak ediyorsan ben açıklıyayım sebebini.
ss 51mm egzos
ve 70 lik egzos. sanırım anlamışsındır açıklamaya gerek yok heralde.