-
Hawai tarzı sticker - TC 206gti - 34TC0786
-
Çok güzel olmus bende 307 ye yapıcaktım sattık arabayı ya :D
-
maşallah çok harika olmış
-
süper durmus nerden aldın ya pmlermisin banada lazım böyle bişey
-
teşekürler arkadaşlar :)
bizim dükkanın işlerini yapan matbaya bastırıyorum, isteyen arkdşlara temin edebilirm 1nci kalite baskıda 1x1m si 50tl
-
Alıntı:
must Nickli Üyeden Alıntı
teşekürler arkadaşlar :)
bizim dükkanın işlerini yapan matbaya bastırıyorum, isteyen arkdşlara temin edebilirm 1nci kalite baskıda 1x1m si 50tl
tamam hocam baska bir desen varmı bundan baska varsa nasıl seçeriz , yoksa hemen bastır bundan bitane..bana gelir alırım
-
mustafa maşallah :) gördüm face de güzel olmuş
-
Alıntı:
emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı
tamam hocam baska bir desen varmı bundan baska varsa nasıl seçeriz , yoksa hemen bastır bundan bitane..bana gelir alırım
başka yok bunuda ben kendim bulup ayarladm kednimde bişeler ekledm, öle bastrdım
telden ulaşrsan halledrz 0539.926.29.29
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
mustafa maşallah :) gördüm face de güzel olmuş
saol sercanm yapalım clk ya :D
-
-
Hakikaten bunu beğendimi şimdi yorum yapan bu arkadaşlar. Kişisel görüşüm berbat mağlesef.
-
kim başlattı bunu ya :) ilk gri sedan focusu olan arkadaşta görmüştüm Türkiye' de ilk o mu yaptı acaba :D
-
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Hakikaten bunu beğendimi şimdi yorum yapan bu arkadaşlar. Kişisel görüşüm berbat mağlesef.
katılıyorum.
guneslikte veya ic aksamda olabiliyor ama boyle yamalı bohca gibi duruyor.
-
-
keşke komple arabayı boyle kaplatsaydınız
acaba kım il önce yapacak..
-
zevkler renkler tartışılmaz bence güzel olmuş.. komple araç böyle kaplansa ruhsata renk bölümüne ne yazılır merak ediyorum :D :D
-
allahu ekber dedım walla :D bomba olmuş
-
Alıntı:
emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı
zevkler renkler tartışılmaz bence güzel olmuş.. komple araç böyle kaplansa ruhsata renk bölümüne ne yazılır merak ediyorum :D :D
guzel bı yorumdu :D
tahmınler : indglo mavisi :D
: yalan kırmızısı =)
-
arabaya yandan ıyı bakın bence cok gereksız olmuş daha farklı yerlere yaratıcı olarak yapılabılır
örnek sunrof yada tampon plastık cıtasına
-
değişik olmuş gsel maşşallah :)