arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
arkadaslar mrb..ızlemek ıstedgm fılmlerı acamıorum sureklı bu hata ıle karsıalaıorum yapmayalım????
kusura bakma abı walla dedıgınden bısı anlamadım:D
sorunda bu ya bende senin sorudan konudan bisey anlamadim :D
Nerde ne izliyosun tvdemi izliyosun pcde bir programlami izliyosun yada net uzerindenmi izliyosun insan bi yazarda sorar dimi ama :soru:
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir - Google'da Ara
ewet bende n yazdgımı okudum bısı anlamadım!!!ben sorunu bıldıgım ıcın sızlerde bılıosnuzudur sandım ondan yane:D..
ınternette filmizle ındırmedenızle gıbı sıtelerden ızlerken ozellıkle gerılım ve korku fılmlerınde bu hatayı verıor..ızleymıoruz..ama bakıorum elallem ızlemıs catır catır yorum yazmıs sorun nedeır ona bakınıoprum:d
korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela :D
burdan detaylari okuyabilirsin senle alakali olmayabilir o nedenle acilmiyosa ugrasma bosuna ...
Oops! Video not available! Hatası alıyorum, ne yapmam gerekir?/GÜNCEL « Dizivizyon.wordpress.com
çözümü için sayfayı yenilemen gerekir; yoğunluktan çoğu zaman açılma yapmaz .eğer sayfayı yenilediğin halde de açılmıyorsa bilki video silinmiştir. .
yapcak bişey yok :D
tarayıcın korkmuş senin
firefox kullan tilki korkmaz hiçbirşeyden...
[QUOTE=ef186;2223971]korku filmi cok korkuncsa olabiliyor tabi bole seyler link korkup kirilabiliyor mesela :D[QUOTE]
:cokgreen: