arkadaşlar sport cat ile downpipe farkı nedir?100 cell ,200 cell olayı nedir?ben 60 mm downpipe kullanıyorum sanki araç performanstan düştü
Printable View
arkadaşlar sport cat ile downpipe farkı nedir?100 cell ,200 cell olayı nedir?ben 60 mm downpipe kullanıyorum sanki araç performanstan düştü
spor cat katalitik konvertördür dizayn olarak performansa yönelik olanı yani down pipe ile karıştırma alakasız parçalar
katı söküp oraya düz boru cekmekle spor catın ne farkı olur o zaman öyle sorayım?
Spor cat de gene katalitik işlemini gören, dışardan baktığındada kat görünümü vardır. Düz boruda hiçbirşey yoktur. Yurt dışında kat sökmek yasak ve sadece motorsporlarına özgü olduğundan spor cat lar vardır.
Bizdede yasak degilmi sokmek:) gerci adamlarda diger hersey serbest sanirim
guc olarak ne gıbı farklılıklar war bende bunu ogrenmek ıstıyorum supersprınt hem katalıtıksız downpıpe yapmıs hem spor katalıtık lı karar weremıyorum hangısı daha ıı oldgna genelde herkez duz boru cekıp gecıyo :D
En iisi katsız olandır.
sebebınıde acıklarsan daha yararlı bı bılgı olur
Spor katalizörler, araçlarda bildiğin normal katalizörün içinde ki platin miktarının aşağı yukarı aynı olduğu (yani aynı emisyon kabiliyetine sahip) fakat hava geçirgenliğinin yani katalizörün içinde ki gözenekli taşın/telin daha fazla olduğu katalizörlerdir.
Aynı emisyonu yapabilen fakat daha geniş gözenekleri sayesinde daha rahat hava akışına olanak sağlayan bir yandan da havayı kirletmediği için TÜV de-vizelerde sorun çıkartmayan katalizör tipidir.
Spor katalizörler, atmosferik araçlarda az da olsa back-pressure u arttırdığından ötürü alt devirleri canlandırırlar. Fakat turbo araçlarda sökülüp yerine düz boru çekildiğinde çok daha rahat bir hava akışı sağlandığı için turbo yu da zorlamaz ve aracın performansını da arttırır.
100 cell-200 cell olayı ise spor katalizörün içinde ki bahsettiğim havanın geçtiği deliklerin miktarıdır.
turbolu araclardaki cat , sadece eksoz gazi emilsiyonu icin kullaniliyor. turbolu araclar icin en iyisi düz boru, kata filan gerek yok ( eger yasak delmek sorun degilse ). 100 ve 200 arasindaki fark ise kat in icindeki deliklerin dar yada genis olmasi digebiliriz kabaca, 100 luk kat E2 lar icin kullaniyor en fazla. 200 ler ise E3-E4 normlari icin. tabu bu örnekler sadece benzinli araclar icin.
bizde yasak değil derken muaynede sorun çıkartıyor diye biliyorum :)
evet muaynede sıkıntı olur diye biliyorum bende ama gerçi son susturucuyu stock yapıp geçenler oluyomuş ama emin değilim sadece duydum yalan olmasın.