-
Grafiti hakkında düşünceleriniz :)
-
Sanat olarak bakıyorum ve harbiden acayip çalşmalar oluyor yurt dışında...
-
salak saçma yapılmadıkca cok beğeniyorum :)
-
Alıntı:
JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
Sanat olarak bakıyorum ve harbiden acayip çalşmalar oluyor yurt dışında...
evet yurtdışında baya gelişmişde türkiyedede yavaş yavaş hareketlendirme başladı gibi :))
-
satanızm ıle grafiti sanatını aynı cümle içinde hiç görmemiştim..ne alakaysa artık... bu tabiki sanattır..yukarda yapılan işlerde buna cok güzel örneklerdir..yazı karakteri olsun şekiller olsun..bunları kutu spreyle resmetmek hiç kolay bişey olmasa gerek..
-
-
hazır konusu acılmısken yazayım.
grafıtı yapan kısıler arıyorum. bu ısı yapan varsa yada yapan tanıdıklarınız varsa bana pm le ulassın.
-
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
hazır konusu acılmısken yazayım.
grafıtı yapan kısıler arıyorum. bu ısı yapan varsa yada yapan tanıdıklarınız varsa bana pm le ulassın.
Emniyetten Bonus'mu topluyosun :hehe: :D :D
-
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
satanızm ıle grafiti sanatını aynı cümle içinde hiç görmemiştim..ne alakaysa artık... bu tabiki sanattır..yukarda yapılan işlerde buna cok güzel örneklerdir..yazı karakteri olsun şekiller olsun..bunları kutu spreyle resmetmek hiç kolay bişey olmasa gerek..
bende sanat olarak görüyorum zaten..
-
Özellikle Tren Vagonlarına yapılanlara bayılıyorum. Bence Tcdd izin verse ve resmi olarak bunlar trenlerin üstüne yapılsa çok daha güzel bir görüntü olurdu :)
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Emniyetten Bonus'mu topluyosun :hehe: :D :D
ahah:D:D yok hacı ya iş imkanı sunuyorum:)
-
-
Satanizmle ne alakası var , hiphop'un yan dalı olarak görülebilir.
Bencede sanattır , senelerdir takip ederim çokta severim hep çizebilmek istemişimdir ama ciddi yetenek işi
-
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Özellikle Tren Vagonlarına yapılanlara bayılıyorum. Bence Tcdd izin verse ve resmi olarak bunlar trenlerin üstüne yapılsa çok daha güzel bir görüntü olurdu :)
hayrdarpasada sogutlucemeye gıderken trenle tren bır alt gecısten gecıyor oraya bayılıyorum bos yer yok cıft taraflı heryerde grafıtı var cok guzeller var arasında ole salak sulakta degıller :)
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
evet trenler fena duruyo valla :))
-
-
satanizmle ne alakası var cidden, gidip milletin malına yada kamu malına zarar vermedikce bencede sanat.
-
sene 97 atakoy baruthaneye grafıtı yapmıstım tabı ılk zamanlar aslıyla alp ıntahar etmıstı o zamnlarlar sananıst olaylayı vardı bızım gruptada vardı kafalarına gore takılıyorlardı aslı ve alp ıntahar ettı ve flım koptu yok ayın yapıyorlardı falan cart seylerler medyanın uyduması benım yaptırıgım bread grafıtısı gazeteye ters basılmıstı okumaya calısan okuyamıyordu yanı
http://img694.imageshack.us/img694/3635/sata5.jpg
Uploaded with ImageShack.us