Cumartesi akşamı Tolga abiyle 3g uzerınden onlıne ayar yapıyorduk, bu arada ellerine sağlık abicim o kadar uğraştın ettin k-pro'ya yakışanı yaptın :icon_tup:.
Onur deneyelım dedi kırmadık denedik. Onur'un isteği üzerine teke tek 180 e kadar denendi. 2. Vites 70km olarak Type-R devrinde basıldı.
Komple sökük içeride bir tek ön göğüs var(tüm koltuklar + tavan, taban, kapı, bagaj dosemesı pandızot vs herşey) + Kaput, bagaj kapagı ve arka cam sokuk fiber vb gıbı bırseyle kapatılmıs + olarak surucu koltugu da fiber. + Sürücü(Onur) 50kg cıvarı dıye bılıyorum(yanlıssa duzeltın)
Type-R Specler: Cai + Kidd racing Headers + 70mm ara boru + 76mm apexi son + K-pro(Mapped By TOLGA-R)
Type-R en ufak civatasına kadar üzerinde + yarım depo benzin(yanlıs anlasılmasın ayar ıcın alınmıstı rollıng hesapta yoktu) + sürücü(Mert) 98kg
Kameranın yanından gecerken 2 den 3 e atılıyor. 180 deykenType-R ile saxo arasındaki fark 2 saxo boyu oluyor yani typer 3 boy önde bitiriyor.
Eklemeden edemıcem Saxo en son hali ile fena olmus gercekten çok ciddi gıdıyor, iki aracada Maşallah :icon_tup:
Bi kaç vıdeo var fakat, saxo ıle typerın kesıcıye gırdıgı vıtes kacırdıgı vıdeolar. En net 2 tanesini ekledim.
İlk videoda net anlasılıyor.
İkinci vıdeoda camcar orta serıde cıktıgı ıcın saxo ilerde gaz kesmek zorunda kaldı.
her iki aracada maşallah yanlız can typer can yakacak :D
19-04-2011, 22:50
mehzent
maşallah maşallah :)
19-04-2011, 22:51
Sefa_vts
Colombo bariani nin 280 e 280 diye ürettiği bir egzantrik yok..
280 e 258 var bilginize..
Araçlara maşallah..
19-04-2011, 22:53
ocean0636
Maşallah araclarimiza, onurun arabasi herkesin anlattigi kadar iyi olmus son hali cok ciddi gidiyor. Kendi sinifinda N/A 1.6 hacimde sanmiyorum gececek birisi olsun :)
19-04-2011, 22:57
doush
Kemal Can bey, vitesleri yerinde bırak lazım olacak :D 4 geçmiyorsa 3-4 200 lira hatırlatırım :D
19-04-2011, 22:58
halilkarakas
maşallah araçlara
19-04-2011, 23:01
Tolga-R
Maşallah araçlara . Mert reçete belli biliyorsun :)
19-04-2011, 23:04
tursurayn
Sonunda ayarı tuttura bildiniz mert sabahlara kadar uykusuzlugunuzu yarışarak attınız her halde nazar degmesin can typer a her iki araçada maşallah birde başka videolar varsa koyda izleyelim
19-04-2011, 23:06
onursoytam
maşallah yavrulara :D güzel deneme oldu bende arabamı bu speclerde olan bi typer ile görmek istedim en son gazladığımızda tehlike atlattık allah korudu
Mert in typer çok iyi koşuyor bizde peşinden kovalıyoz işte bu kadar :)
19-04-2011, 23:06
KCANN_220
bnde ınanmısım gazlıom saf saf..:D:D
masallah araclara..;) onur bı dahakıne camlarıda sok gel len..:D:P
19-04-2011, 23:07
gfb01
maşallah ıkı aracada
lan kemal can tecavuzcu coskun gıbı guluyon:D
19-04-2011, 23:08
alpergti
Alıntı:
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araclarimiza, onurun arabasi herkesin anlattigi kadar iyi olmus son hali cok ciddi gidiyor. Kendi sinifinda N/A 1.6 hacimde sanmiyorum gececek birisi olsun :)
maşallah araçlarınıza...son cümlen biraz iddalı olmuş denemeden belli olmaz :icon_tup:
19-04-2011, 23:11
ocean0636
Alıntı:
Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara . Mert reçete belli biliyorsun :)
Eline saglik abi sayende :) recete yaza İnş. :D
Alıntı:
tursurayn Nickli Üyeden Alıntı
Sonunda ayarı tuttura bildiniz mert sabahlara kadar uykusuzlugunuzu yarışarak attınız her halde nazar degmesin can typer a her iki araçada maşallah birde başka videolar varsa koyda izleyelim
1 kere sabaha kadar yaptik ondada laptop un sarji 5dk gidiyodu log alip sarji takiyoduk o yuzden uzun surdu. Cumartesi O2 sensoru takildigi icin ufak duzeltmeler yapildi. Gercek videolar bunlar diger videolarda onurda vites kacirdi bende kesiciye girdik falan :)
Alıntı:
onursoytam Nickli Üyeden Alıntı
maşallah yavrulara :D güzel deneme oldu bende arabamı bu speclerde olan bi typer ile görmek istedim en son gazladığımızda tehlike atlattık allah korudu
Mert in typer çok iyi koşuyor bizde peşinden kovalıyoz işte bu kadar :)
Sorma ya o gece o transitci ruyama girdi :D cok ucuz atlattik gercekten de Allah korudu.
19-04-2011, 23:13
GokhanErol
maşAllah can typer ve vts e güzel deneme olmuş... :)
19-04-2011, 23:16
ocean0636
Alıntı:
alpergti Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlarınıza...son cümlen biraz iddalı olmuş denemeden belli olmaz :icon_tup:
Soyle soyliyim dolu vteclerimizin 190-200 gordugu mesafede ben 5 bitirip 6 ya atiyorum 240 oluyor. Suanda arabam Tolga abi sayesinde ciddi guzel oldu. K prolu typer saxo denemesi komik gelebilir ama saxo normal bir saxo degil, suanda cok ciddi gidiyor(eski speclerindeki giderinide cok iyi biliyorum).
Bunu onumuzdeki haftalarda typer ile yapacagimiz s2k sti m3 denemelerinde gorebilirsiniz :)
19-04-2011, 23:17
onursoytam
Alıntı:
alpergti Nickli Üyeden Alıntı
tabiki denemeden belli olmaz inşallah izmir e geldiğimizde bu halimle deneme imkanımız olur senin makina da çok iyi maşallah
bende port polish + ince conta + C2 VTS emme manifoldu + yeni yazılım yapmayı planliyorum bu halimden çok daha iyi olur zaman la yapıcaz inşallah
19-04-2011, 23:19
JDM VTİ
onur port polish bloka da mı yapıcaksın yoksa sadce emme manifolduyla gaz kelebeğine mi?
dediğin + uygulamalar ile gerçekten çok daha güzel olucağını düşünüyorum bende
maşallah araçlara.
19-04-2011, 23:22
alpergti
Alıntı:
onursoytam Nickli Üyeden Alıntı
tabiki denemeden belli olmaz inşallah izmir e geldiğimizde bu halimle deneme imkanımız olur senin makina da çok iyi maşallah
bende port polish + ince conta + C2 VTS emme manifoldu + yeni yazılım yapmayı planliyorum bu halimden çok daha iyi olur zaman la yapıcaz inşallah