-
Honda35 - RpmTurk Photo Day... (Yeni fotoğraflar eklendi.)
-
harika kareler çıkmış çok güzel buluşma olmuş eline sağlık uluç araçlara kocaman maşallah :)
-
maşallah çok guzl
neden çuk plaka alıyorlar arabalara onu anlamadım :)
06 yy plaka cıvıc de yabancı degıl Yiğittin eskı arabaydı ızmıre satılmış.
-
çok güzel kareler...elinize sağlık :) rexte güzel hani :D
-
maşallah hepsine.. ama kuntay abinin integra bambaşka olmuş araba restore edilince kendine geldi resmen... maşallah....
-
ingilizcede check izmirde cuk herhalde.
-
güzel buluşma olmuş fotolarda güzel eline sağlık :)
-
Sağlam buluşma olmuş.Fotolar da çok güzel.;)
-
maşalalh ne güzeller
beyler bana bi civic yokmu oralardan güvenlik peketli düşük km :D beyaz renk manuel
-
Cidden cok güzel bi buluşma olmuş fotograflar sanki yurt dışından kareler. Hersey 10 numara.
-
maşallah araçlar da foto çekimleri de çok güzel olmuş
-
İzmir hep aynı :D Arkadaş biriniz zevksiz olun yaa :D Bi kızına bide Hondasına:rolleyes:
-
35vt555 her zaman favorim İzmir'de
tüm araçlara maşallah :)
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşalalh ne güzeller
beyler bana bi civic yokmu oralardan güvenlik peketli düşük km :D beyaz renk manuel
Abim Her Yere Söyledim İnş buluncak sana Civic Bu Cagresizce Bekleyişin yüzünden :) üzülüyorum :) saygılar..
-
uluc ellerine saglık guzel kareler yakalamışsın...
cuk44 - cuk82 çocukluk arkadaşıyız yediğimiz içtiğimiz birdir, ilk ben aldım cuk44 plakayı merkeze c veya b baslayan veriyolar 3 harfli uyumlu bısey alalım ıstedık cuf - cuk - bum - bub seceneklerınden cuk bende kaldı kardeşimde arabalar aynı hayatlar aynı plakalarda aynı olsun demış yenı aldıgı arabaya oda cuk almış bızım cuk ların hıkayesı bu..... çoCUK larımız ;)
-
-
Ellerine sağlık uluçcum, güzel kareler :)
-
harika bir gün olmuş.. malesef bizim aileden 1 araç gelmesi gerekiyordu bro geldi..
-
maşallah hepsi birbirinden güzel ..