şuan belkide çoğunuz bu linkteki videoyu gördünüz genede paylaşıyorum bu insanlar bulunamaz mı nasıl bişidir bu ?
Von Gurbetciyim diyenler gepostete Videos: InsanLikLa ILgisi OLmayan Ädii, $erefsiz !!! :((( | Facebook
Printable View
şuan belkide çoğunuz bu linkteki videoyu gördünüz genede paylaşıyorum bu insanlar bulunamaz mı nasıl bişidir bu ?
Von Gurbetciyim diyenler gepostete Videos: InsanLikLa ILgisi OLmayan Ädii, $erefsiz !!! :((( | Facebook
Allah bin türlü belasını g.tünden versin, ne denirki başka kansız şerefsiz..
onun zurriyetınııı .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....................................m
allahın yarattıgıı varlıgıı nasıl sen oyle tutup atabılırsın yuce rabbımden dılerımkıı o soysuza ıkı katınıı versınn
Tüylerim diken diken oldu..Allah belanı versin karaktersiz o.ç
Bu ne yaa türkiye dimi burası allahım beynim uyustu yemin ederim
bu adamlara ulaşılamaz mı ya bi güvenlik kamerasından neler bulunuo acaba bu şerefsizler bulunamazmı ?
şerefsiz allah belasızını versin.
oha attı şerefsiz :S
söylenecek hiç bir şey yok ...
bunun ben doğuranını **kim
gözümü kırpmadan atardım onu şahit olsaydım eğer.. gülüyorlar orada köpek acı içinde inlerken..
ananizi avradinizi.allah belanizi versin.türkiyemi burasi.video başinda konusma var yabancilarmi nedir ?
abi burdan yorum yapmayacağım
:s içim bi garip oldu
a.mına kodugumun evladı senın ben gelmısını gecmısını soyunu sopunu soverdım ama sonra ban yıcez ...serefsiz kopek
Allah belasını versin. En kısa sürede o çatıdan kendisi düşsün bacakları götüne kaçsın.
nasıl bi davranıştır bu anlamadım gitti ya hayvan demek yersiz bu adamlar insan değil...
5 seferdir yazdığımı siliyorum. Şu yaratığı elimize verseler ne güzel olur!!!!!
Savunmasız hayvana bunu yapan şerefsizlerden herşey beklenir, vijdan azabı duymadan cinayet de işler, çocuklara tecavüz de eder, her türlü kötülük beklenir bu pislikten. Allah inşallah belasını verir bu şerefsizin.