öle sacma sapan bi deneme 2.vıtesın başında basladım,hiç kısmet olmamıstı 100-200 almak..neyse bunla ıdare edelım :) bu arada olu devırde basıyom..:D
aracımın lambda yani oxijen sensorlerıde arızalı bu denemeyı yaparken onuda hesaba katalım :D baya bı guc kaybı oluyodu corvette'de..
Burdada sıfırdan kalkmaya çalıstım.. ancak tabıkı yıne basarısız bı girişim oldu :D asfalt kaymak gibiydi ve arkada 275 lastıkler vardı,tutunma problemi yasadık.. :D baktım kıcı bası ayrı oynuyo bıraktım :D
daha ıyılerını hiç bekleme kanka,gecen hafta sattım arabayı :D :D
27-04-2011, 01:32
zekky
Abi o kayma şeysi kapalıyken basmak daha bize nasip olmadı ya açıkken bile sanki arkası kopup gidicekmiş gibi geliyor tırsıyorum:)
27-04-2011, 01:32
BurakCengizhanoğlu
dostum bu çılgıncaydı :D
27-04-2011, 01:33
hakotech
Alıntı:
zekky Nickli Üyeden Alıntı
Abi o kayma şeysi kapalıyken basmak daha bize nasip olmadı ya açıkken bile sanki arkası kopup gidicekmiş gibi geliyor tırsıyorum:)
önce bıraz pratik yapın allah(c.c) korusun tcs'yi kapatıp kalkıs yapmayın şimdilik..arabaya tam bı alısın cozun..nerde kopar nerde atar dıye..sonrasında cok eglencelı dakıkalar senı beklıyo kardesım :D
27-04-2011, 01:38
Eray Yümsel
arabanın içinde ayin mi yapıyonuz la :D konuşan arkadaşta çok tikky konuşumuş bittim ses tonunda ben zenginim diye bağarıyo :hehe:
27-04-2011, 01:39
hakotech
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
arabanın içinde ayin mi yapıyonuz la :D konuşan arkadaşta çok tikky konuşumuş bittim :D
yok kanka wow dıye bı oyun varya onun muzıkleri :D :D mıstık türkü manyagıyım bende böle bi çılgınım :D yanımdaki arkadas gelmıs gecmıs en fırlama ınsan yawrularından bıtanesı..(okuyo kufredemıyom) :D :D
27-04-2011, 01:48
Jackie
Kanka neden videoyu kesip biçip koymadın, neden he neden?? :D
Alıntı:
arabanın içinde ayin mi yapıyonuz la :D konuşan arkadaşta çok tikky konuşumuş bittim ses tonunda ben zenginim diye bağarıyo :hehe:
Vallahide makara billahide makara :D
Normal konuşmam gayet uyuz edici , kıl olursun yani , hiç böyle değil :D
27-04-2011, 01:50
hakotech
Alıntı:
Jackie Nickli Üyeden Alıntı
Kanka neden videoyu kesip biçip koymadın, neden he neden?? :D
Vallahide makara billahide makara :D
Normal konuşmam gayet uyuz edici , kıl olursun yani , hiç böyle değil :D
bırak!! ınsanlar notunu verdi kanka,ben sana dedım dımı ole konusma yerın kulagı var duyarlar dıye.. :D
27-04-2011, 01:51
kaan_cupra
Alıntı:
isemeli sicmali bi ayin var gibi dimi eray :D
Jackie
Al işte koymuş bi video daha..
Önemli : Bu videolar çekilirken klimayı açıyo bu Hako ve adamın kliması bozuktu , ikimizinde kafası güzel oluyodu, bi ağırlık çöküyo aptal gibi oluyoduk..
Ben şahsen uyuz oldum kendime 2. videodaki konuşmalardan dolayı :D:D Baştan o konuda bi anlaşalım :D
Eray Yümsel
valla bir an videoyu barking çekiyo sandım :hehe:
27-04-2011, 01:53
Eray Yümsel
Alıntı:
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı
isemeli sicmali bi ayin var gibi dimi eray :D
valla kaanka bangbross oldu olası böle ayin görmemiştir :hehe:
27-04-2011, 01:53
hakotech
Alıntı:
Jackie Nickli Üyeden Alıntı
Al işte koymuş bi video daha..
Önemli : Bu videolar çekilirken klimayı açıyo bu Hako ve adamın kliması bozuktu , ikimizinde kafası güzel oluyodu, bi ağırlık çöküyo aptal gibi oluyoduk..
Ben şahsen uyuz oldum kendime 2. videodaki konuşmalardan dolayı :D:D Baştan o konuda bi anlaşalım :D
klımamm bozuk falan degıldı sallama !! :D sadece actıktan sonra bı bayıltıcı etkısı vardı onuda,yawrıler bınınce gazoz+hap parasından kurtulmak ıcın özel olarak chip foose'a tasarlattım :D
27-04-2011, 01:55
Jackie
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
klımamm bozuk falan degıldı sallama !! :D sadece actıktan sonra bı bayıltıcı etkısı vardı onuda,yawrıler bınınce gazoz+hap parasından kurtulmak ıcın özel olarak chip foose'a tasarlattım :D
keşke bozuk olsaydıda hiç o ızdırabı çekmeseydik :D saçma sapan bi hal alıyoduk o klima yüzünden.. Kendimden iğrendim arkadaş :D:D