-
24 Nisan Nazilli mini honda day (CRX.EF.TEG.Sİ)
-
hepsine maşallah ,crx gözüme bi başka geldi ama benim gözler mi cavlamıyo :D
-
tegi geçenlerde denizliden dönerken nazilli garajın orda görmüştüm güzel duruyor maşallah hepsine:)
-
Teg deki beyaz jantların değişmesi iyi olmuş :)
Migros Otoparkı daki fotolar güzel olmuş :)
Maşallah
-
-
ortaya karışık olmuş...hepsine maşallah
-
iki güne bir nazilli bozdoğana tırla su almaya giderken sık sık görüyordum araçları maşallah. hespi birbirinden güzel kazasız belasız.
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
Teg deki beyaz jantların değişmesi iyi olmuş :)
Migros Otoparkı daki fotolar güzel olmuş :)
Maşallah
sağol kardeş nazillidensin sanırım yerleri biliyorsun :)
-
Alıntı:
tegci_09 Nickli Üyeden Alıntı
sağol kardeş nazillidensin sanırım yerleri biliyorsun :)
2 sene Kuyucak'da okudum Nazilli'de oturdum , arada bir de yine sınavlara girmek için geliyorum , kırmızı teg sürekli Esen Oto Jant Lasitk'in önünde durur , hatta siz ya sahibisiniz ya da orada dükkanınız var :)
34 plaka tavanı siyah kendisi beyaz Polo 6R var bende de daha önce de aynı şekilde eski kasası vardı , hatta geçenlerde geçerken bayagı bir baktınızbana bende size baktım ama emin olamadım siz oldugunuzdan o yuzden gelip tanışamadım , tam dükkanların önündeydiniz :)
-
Maşallah Nazilli'de güzel arabalar olmaya başladı,Güle güle kullanın..+Çarşıya doğru birtane 200sx s13 vardı ne oldu duruyormu o araç biliyormusunuz?
-
güzel bi gündü gerçekten baya bi eğlendik :) ama fotoğraf çekerken güneş çarptı beni hasta oldum :Deli: nazillide 2 tane s13 200 sx vardı biri 240 sx di biri stok du ama su anda hiçbiri yok hatta s14 vardı çift turbolu yok pahasına satıldı :(
-
Doğrudur S14'u de biliyorum, O S13'lerden birisi baya temizdi zaten hep aynı yerde duruyordu gördügüm kadarıyla.
-
vay be ordu caddesindeki pastanenin adını unuttum benimde 5 senem geçti nazillide :) süper bir memleket :)
-
Alıntı:
HALUK Nickli Üyeden Alıntı
vay be ordu caddesindeki pastanenin adını unuttum benimde 5 senem geçti nazillide :) süper bir memleket :)
Seyran dı galiba abi :)
-
yeşil karadeniz var ama kac senesindeydi acaba ?
-
güzel görüntüler, paylaşım icin sagol
-
Alıntı:
anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı
2 sene Kuyucak'da okudum Nazilli'de oturdum , arada bir de yine sınavlara girmek için geliyorum , kırmızı teg sürekli Esen Oto Jant Lasitk'in önünde durur , hatta siz ya sahibisiniz ya da orada dükkanınız var :)
34 plaka tavanı siyah kendisi beyaz Polo 6R var bende de daha önce de aynı şekilde eski kasası vardı , hatta geçenlerde geçerken bayagı bir baktınızbana bende size baktım ama emin olamadım siz oldugunuzdan o yuzden gelip tanışamadım , tam dükkanların önündeydiniz :)
evet Esen oto benim işyerim keşke gelseymişsin her zaman beklerim bir çayımı içmeye :)
-
Her Honda'dan bi tane elimizde bulunsun dedik yapmaya çalıştık yaptık :) eksiğimiz var yolu düşen olursa Nazilli'ye bekliyoruz arkadaşlar kapımız açık saygılar..
-