-
GTJ 106 GTi *98 - Kayseri
-
Maşallah Aslanımıza Allah Kaza Bela Göstermesin :)
-
önü yüksek kalmış önü basmak lazım.....Maşallah... Allah Kaza Bela Göstermesin :icon_tup:
-
Ön biraz daha basılıp,kapı kolundaki krom sökülse çok daha tatlı olur. Maşallah yinede güzel duruyor.
-
-
Kim aldı bu arabayı ahmet
-
Maşallah güzel araç..Kazasız belasız
-
Kardeşim hayırlı ugurlu olsun,dedigim gibi ön biraz basılıp kapı kolundanda kurtulunca 10 numara olacak inşallah ,allah kaza bela vermesin
kayseride haysiyetiyle bu işle ugraşanlardan birisin,arkandan anana bacına söven yok bu yüzden herkes tarafından seviliyosun ;)
tekrardan maşallah
-
maşş. aracın kasası çok düzgün ama benim görüşüm yapılması gerekenler var daha hoş olur.kapı kollarındaki nikelajlar sökülüp,arka çok basık arkayı kaldırıp kafayı basın birde gti yazıları yerine yapıştırılırsa süper olur..allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim hayırlı ugurlu olsun,dedigim gibi ön biraz basılıp kapı kolundanda kurtulunca 10 numara olacak inşallah ,allah kaza bela vermesin
kayseride haysiyetiyle bu işle ugraşanlardan birisin,arkandan anana bacına söven yok bu yüzden herkes tarafından seviliyosun ;)
tekrardan maşallah
Katılıyorum Abicimm :)
-
Alıntı:
baha38 Nickli Üyeden Alıntı
Kim aldı bu arabayı ahmet
ben aldım hayırdır inş. ?
-
masallah cok guzel bır arac özellikle rengi çok yakısmıs
-
Alıntı:
StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı
tekrardan maşallah
Eyvallah kardeşimm benim Allah razı olsun menfaatinde değiliz işin bizim edindiğimiz dostluklar kardeşlikler önemli gerisi teferruat
-Yorumlar ve öneriler içinde teşekkür ederim yavaş yavaş inşallah gereken düzeltmeler yapılıcak
-
Maşallah güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.
Şahsi zevkimdir;
ön logo yerine gelsin
arka ön arası basıklık farkı tam tersi olsun
tampon çıtaları sıfırlansın siyah kalsın
-
Alıntı:
haruntoprak Nickli Üyeden Alıntı
ön biraz daha basılıp,kapı kolundaki krom sökülse çok daha tatlı olur. Maşallah yinede güzel duruyor.
+100000000
-
-
Maşallah Kazasız Belasız.
-
goze batanları arkadaslar yazmıs
masallah kazasız belasız