Dün ambulans gördüm bitane alet hiç yürümüyordu ya :( acil hasta taşıyorlar, devlet yüklese ya bunları.. Komple egzoz, intake, beyine flash, büyük turbo ve ic fln.. ne bilim biraz daha güçlendirsin baya bi işe yarar aslında, 75 shot nos :D
Printable View
Dün ambulans gördüm bitane alet hiç yürümüyordu ya :( acil hasta taşıyorlar, devlet yüklese ya bunları.. Komple egzoz, intake, beyine flash, büyük turbo ve ic fln.. ne bilim biraz daha güçlendirsin baya bi işe yarar aslında, 75 shot nos :D
hastayı ta$ıyacaklar Gürselcim, kalp krizinden yada kazadan öldürmeyeceklEr :)
abi sağlam bilekli abileri koyarlar bişi olmaz bence:D off harbi yüklü ambulans görmek isterdim
Bizde 2tane mercedes ambulans var birinde egzoz kafası var +3hp :)
aslında daha güvenli, daha güçlü araçlar da ambulans yapılabilir bence.yada chiplense ambulanslar fena olmaz hani :) gerçi öyle 140-150yle hastaya yetişmeye çalışan bi ambulans henüz görmedim..
bızım askerıyede var land ambulanslar bı guzl gıdıyooo geldı bana 2.0 motor var turbo dızell
yanlıs olmasın garett t250-d dıye bı turbo var gecen turbosu degıstı ozamn bakmıstımmm
:D
tersten ambulans stickerları +10 hp
ambulanslar çok hızlı olsa bu seferde içerdeki gerilim artıcak yani o yüzden orta karar böle iyidir içerde sarsılma olmasn
büyük şehirlerde gayet güzel araçlar var bence ama diğer bazı illerde pek ilgi göstermiyorlar bu konuya :(
ya içerdeki sallanma olayı doğru aslında ama yine de biraz hp attırılabilir , hafifletme olmaz zaten :) als açık ambulans hehe
ztn bizim burdaki ambulanslar gayet iyi yani yeterli güçlerdeler bence
SOS fena yardırıyor valla.
ambulanslar 1000hp olsa nolur ki.trafik sıkışıklığından,kimse yol vermediğinden zaten yetişemiyolar.
basınc arttırmak lazım...:D :D
Devlet aracları genelde mantar, soförleri bos yolda bile gidemiyorlar :)
Ama özeller fena, özellikle Alman ve Amerikan Hastanesi aracları...
Soförleri cok iyi, anonsta ana avrat sövebiliyorlar yol vermeyene, arabalar zaten hep amerikan, ford gmc chevy etc :)
fıs fıs ismailde gaz kullanıo ambulansı görmüştüm bi kere yolda :)
Alman hastanesinin bi ambulans ını gordum bi kere yolda çok acaip gidiyodu yani :D şöför ciddi tehlikeli biriydi belli yani...:)
almanyada ambulanslar cayanne..
türkiyede transporter olsa güzel olur aslında 174+ chip = 200 küsür güzelde hızlanıyolar :D
Evet fısfıs ismail de cok gaz, taksimde kaldırımlardan gidiyordu bikez :)