the passenger is my wife.if i pushed she out of the door,i wouldnt see sex anymore.sory for my ing,
pawellish
ahahha cok komik lan videodaki kari :D yav duzde basmak ii hos guzelde , subarunun zevki boyle daha bi guzel cikiyor .
]
düz tabii zoruna mı gittiii :D
08-05-2011, 01:15
M_PROJECT
dragcilarin bi lafi var :D awd for rookies die :D
08-05-2011, 01:18
BaDCaT
Alıntı:
M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı
dragcilarin bi lafi var :D awd for rookies die :D
fwd for ..... ( fill in the blanks ) buna ne diyorlar :D
haklilar drag dedin mi 10.5 outlaw,drag radial'dir :p..amaaaaa zagaris ve extreme tuners işin içine girdi mi suscazz agaaa..amerikalilarin bir lafi vardir bilir misin be quiet and drive :D:D
08-05-2011, 01:25
M_PROJECT
ahahha valla onu bunu bilmem de sizin small blok spraylilerin yaptigi sureleri " lil 4 cyc" ile yapiyorlar ya onu izlemesi baya zevli :D
neyse cidden en guzeli pistte gazlamak , ringe cik ortalama 400hp biseyle titreyerek 22km bosalir insan :D al bak japonyada amcam nasi gazlio :D kasap biraz ama guzel video .
Herkes koymuş güzel güzel videolar sonra biz nasıl uyuyalım :D
08-05-2011, 01:33
M_PROJECT
o diilde hic ettik bertanin konuyu videolarla :D
08-05-2011, 01:42
__FrK__
oohhh bee :D
08-05-2011, 01:46
Maxiboost
Haha olm pist demeyin bana ya :D bu ara sacmaladim gene yollarda sonra utandim lan 4 luleri yaktim cok sovmesinler diye. Su pistte gazlayan s2k ci dayinin videolari guzel oluyo :D japonlar var bide mustafa tahminen o amcalarin videosunu koydu o da takip edio hahah ne guzel egleniyolar ya miss