-
paint zoom!!!
arkadaşlar öncelikle herkeze iy geceler dilerim...
televizyonlar ve internette karşıma sık sık çıkan bi reklam var paint zoom diye bi boya makinası bu makinayla oto boyası yapılabillirmi acaba bunu merak ediyorum tabi aracı komple boyatmaktan bahsetmiyorum mesela jantar için ufak tefek parçalar için beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
-
Böyle işler için fiyatı çok yüksek bir ürün.. Tamamen pazarlama mantığı .. Ufak tefek parçalar veya jantlar için plasti dip alabilirsiniz..
-
Airbrush adı altında muadili olan birçok ürün var bauhaustan bakabilirsini, reklamlardakini bilmiyorum ama ufak tefek şeyler için işinizi görür :)
-
Fiyatinda deilim acikcasi isimi gorsun yeter :)
-
Ayrica tv fiyati baya yuksek nette 80-90 tl arasi
-
Paint zoom sprey boya sektöründe orjinal ürün bulmak kolay değildir ki piyasada zaten en çok satılan paint zoom ürünü topshop ürünü olan paint zoom dur.
-
ben 75 e almıstım.kullanmak nasıp olmadı ama tabancasındakı ayarı ıı ayarlamazsan cok fazla boya kullanman gerekebılır buna dıkkat et.ıcıne su doldurup denemıtım ben..
-
Sakin alma beni aglatti resmen
-
kapı çıtalarını normal sprey boyayla boyadım iz kaldı paint zoom'un mantığıda sprey boyanın yaptığını yapmak değilmidir?
-
Paint zomm da yazar" sadece su bazli boyalar icindir" die. Plastik bazli boyalari atamio
-
boya işinden hiç anlamıyorum rengi solmuş kapı çıtalarını boyayım dedim resmen katliam oldu şimdi karbon folyo kaplı :) aslında arka tamponu boyamam lazım parlatıcı yağmur yağana kadar iş görüyor ayakkabı boyasıylamı boyasam rahat rahat :D
-
paint zoom sakın arabanızda kullanmayın !!! arkadaşımda vardı evininin duvarlarını boyuycaktı resmen yalan etti duvarları boya haznesi ufak+ tabanca sürekli boya akıtıyor+ cok boya sıçratıyor vsvs en güzeli gidin işi bilen bi boyacıda boyatın