106 GTİ DÜZ BORU-FİLTRE
CORSA GSİ MANTZEL CHİP EKSOZ
ARAÇLAR 2 KİŞİ
ut corsa -gc 106 - Car Videos on StreetFire
gc 106 gti -ut corsa gsi - Car Videos on StreetFire
http://www.streetfire.net/video/ve-r...on_2250851.htm hazin son
Printable View
106 GTİ DÜZ BORU-FİLTRE
CORSA GSİ MANTZEL CHİP EKSOZ
ARAÇLAR 2 KİŞİ
ut corsa -gc 106 - Car Videos on StreetFire
gc 106 gti -ut corsa gsi - Car Videos on StreetFire
http://www.streetfire.net/video/ve-r...on_2250851.htm hazin son
Afferim orcun oldun sen :) Ama merak ettiğim birşey var daha kötü bi çekim yapamazmıydınız? :D
ne geceydı be arkadas ya ben daha uyumadım turistlerle uğrasıyorum.....
elimde olnanın en iyisi kanka valla ya öyle arkaşların yanına dosthan ebi şekilde muhabbete gittik bari bi kaç video olsun dedim telefondan çektik bu kadar oldu
kooca gece bi denememi yaptın kanka..bu arada kocamann bi maşş..
yok kanka baya bi deneme yaptım araba ilk başta saçmalık yaptı neden se sonradan düzelti opel işte sensör katili 2 106 bide saxo ile denedim güzel sonuçlar oldu özellikle uzunda corsa beni baya şaşırttı bu sefer
hans uzunda yurur ona gore tork var makınada :)
corsanın torku çok çok iyi..
rampada acımıyor;)
orçun güzel denemelerdi sonu kötü olsada arabamla ilk defa denemeye çıktım fiber tamponlar tesisat ve elektrik kesen şarj dinamosuna göre çok iyi yürüdü evlat
corsaya maşallah Allah kaza bela vermesin bak teklifim hala geçerli 5 ;)
senin arabanın üstüne mi 5 lira :) verecen kanka otopark yolunu iyi ögren gelince siz götüreceksiniz kapıya bi bak ya benim arabanın gündüz gözü ile zevkliydi ama ben sizi gebzeye bekliyorum bu yollarda harbi araba denemeden bişey anlamassın söyle 225 230 km de 1 2 dk giticen ki roling tadı olsun yani 210 bırakıyoz hep
ekle ekle gecenin özeti o video da :D
orcunnn,şu sarjı falan halledeyim de tekrar deneyelim chipten timing ten önce bakalım ne farkedicek
bence sarjda falan hiç bir sıkıntı yok emin ol çünkü ufuklada aynı gitmişsin yine aynı gidiyormuşun bence etkisi olmayacak ama içim rahatlasın dersen basarız ama gebzeye :) :)
araçlara maşallah..Alican yokmuydu SS 306 ile gelicekti galiba..