cumartesi gecesi arif ve uğur kardeşimiz saolsunlar bizi kırmadılar geldiler,,umut da bizdeki smg olanı ayarladı ve aramızda ufak bi deneme yaptık ,,,başka bi 330ci le deneyememiştik merak ediyoduk,,, hem bizim için hemde uğurun aracını yeni almış olması açısından iki taraf içinde heyacanlı ve araçlarını görmeleri açısından güzel bir akşam oldu,,kendilerine takrar burdan teşekkür ediyoruz ....
330ci smg= simota filitre kiti (katalitiklerine kadar orjin geri kalan kısmı)
330ci tiptronic=stock
1. deneme camcar 330ci smg
2. deneme camcar 330ci smg
3. deneme camcar 330ci smg
4. deneme camcar 330ci tiptronic
5. deneme camcar 330ci tiptronic
15-05-2011, 23:55
Schumi
Eskiden Aileler Yarışıyor diye bir yarışma vardı. Burada da şanzımanlar yarışıyor olmuş. Maşallah araçlara. :)
15-05-2011, 23:56
levent
tiptronic sahibi arkadaş, vitesi önceden ufaltsa 3. kornaya kalmadan, brakeboost vb ile bu kadar fark olmazmış bence :)
ikisine de maşallah smg bariz daha iyi gidiyor ama :D
15-05-2011, 23:57
ouzs
smg li araç ile e36 3.28 coupe denedimi hiç.. manual..
15-05-2011, 23:57
Ertug_T.
smg çok açmış abi ya =) maşallah..
15-05-2011, 23:59
R-Turbo
biz teşekkür ederiz comboo... Sonucu bile bile geldik ama olsun zevkli denemeydi :)
SMG'nin geçişleri bizim tiptronic'e göre kat kat iyi maşallah
16-05-2011, 00:01
Sportline
Denemeler yakın olmadı ama zevkli akşamdı :)
16-05-2011, 00:04
iynn-RS
gorkem trıptonık te baska bı sorun olmasın:)
bana mantıksız geldı bu kadar fark olması.
16-05-2011, 00:04
m power_35
maşaallah araçlara
16-05-2011, 00:06
Görkem
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
smg li araç ile e36 3.28 coupe denedimi hiç.. manual..
yok hayır başka herhangibir bmw le denemesi yok ;)
16-05-2011, 00:07
Görkem
Alıntı:
Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden Aileler Yarışıyor diye bir yarışma vardı. Burada da şanzımanlar yarışıyor olmuş. Maşallah araçlara. :)
güzel benzetme olmuş başarılı :D evet kesinlikle öle oldu ,,smg nin bariz farklı olduğunu her zaman sölerdik zaten ,,,ilk defa deneme fırsatımız oldu ;)
16-05-2011, 00:10
R-Turbo
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
gorkem trıptonık te baska bı sorun olmasın:)
bana mantıksız geldı bu kadar fark olması.
combo vites değiştirişleri ve gaz tepkimelerini görsen anlarsın niye bu kadar fark olduğunu :)
16-05-2011, 00:13
pureal
tiptoronikte sorun var gibi devirlenmiyor araç :soru:
16-05-2011, 00:16
ouzs
triptonik olan aracın km durumu ve motor durumu nedir ki böyle geride kalmış. bukadar fark olmaması lazım. istedği kadar kısa olsun vites oranı. fark buakdar olamaz. intake kit te bunu sağlayamaz. hafifletme olmasın smg de.
16-05-2011, 00:17
iynn-RS
Alıntı:
R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı
combo vites değiştirişleri ve gaz tepkimelerini görsen anlarsın niye bu kadar fark olduğunu :)
hacı vıtes gecıslerını anladım da ılk gaza basınca nıye yurumuyo bu araba onu anlamadım.
abi smgnin iyi yanı gücü direk vermesi yavşatmadan veriyor aksa. Yoksa çook yavaş geldi bana smgnin vites geçişleri yahu:) manuel araçla normal kullanıyormuş gibi süre var iki vites arası:) diğer araçta bir problem olabilir bence.
16-05-2011, 00:21
Eray Yümsel
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
tiptronic sahibi arkadaş, vitesi önceden ufaltsa 3. kornaya kalmadan, brakeboost vb ile bu kadar fark olmazmış bence :)
ikisine de maşallah smg bariz daha iyi gidiyor ama :D
n/a araçta brakeboost mantıklı geldi bana keşke yapsaymış :)
ek olarak elektronik gazkelebeği olan bazı araçlarda fren ile gaza aynı anda basılamayoo
16-05-2011, 00:24
iynn-RS
Alıntı:
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı
n/a araçta brakeboost mantıklı geldi bana keşke yapsaymış :)
ek olarak elektronik gazkelebeği olan bazı araçlarda fren ile gaza aynı anda basılamayoo
bellı bı hıza kadar ızın verıyo hacı. hız yukselınce gaz la frene aynı anda basınca gazı kesıyo
16-05-2011, 00:24
Görkem
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
triptonik olan aracın km durumu ve motor durumu nedir ki böyle geride kalmış. bukadar fark olmaması lazım. istedği kadar kısa olsun vites oranı. fark buakdar olamaz. intake kit te bunu sağlayamaz. hafifletme olmasın smg de.
biz aramızda pek öle bişi yapıp sölememe durumu yaşamıyoruz ,,,iki araçta yolda hergün nası geziyosa o günde öle geldiler stepnelerine kadar üstündeydi,,,ben uğurun aracının yoldaki herhangibir 330ci den çokta geri kalcağını düşünmüyorum ,,,,,ama hiçbi zaman belli bi yaşı almış araçlar aynı gidemezler bunu herkes biliyo artık,,,
km durumu şöle tiptronic olan 155000km de bizim smg de 144000km de ,,smg ilk sahibide arkadaşımızdı,, son 2 senedir de şuanki arkadaşımızda tüm bakımları eksiksiz borusan bakımlıdır ;) uğurda aracını yeni almış fakat ilk işi elden geçirmek olmuş ondada çok bi eksik yok yane ,,,bilmediği bi sorunu vardır ona bi yorum yapamayız