bugün uzun zamandır ertelediğim muayene için tüv yollarına düştüm ön plaka takılı olmadan girdiğim muayeneden tek seferde çıkmam şaşırttı beni :D hafif kusur ön plaka yok yazdılar şaşırdım valla paylaşmak istedim :rolleyes:
Printable View
bugün uzun zamandır ertelediğim muayene için tüv yollarına düştüm ön plaka takılı olmadan girdiğim muayeneden tek seferde çıkmam şaşırttı beni :D hafif kusur ön plaka yok yazdılar şaşırdım valla paylaşmak istedim :rolleyes:
aynen bende geçmiştim plakasız ama benim camdaydı yanlız sizinki hiçmi yoktu.....
siz bide polis kontrolünden geçin ön plakasız :hehe:
bende pulu app plakama degil diger plakayı bagajdan cıkartıp ona yapıstırmıstım
vallahı iyimiş de ön camda falan duruyor muydu peki plaka :)?
arka plaka vardı :) önde hiç yoktu
bende hem muhursuz hemde on plaka yokken gectım adam abı orj cıkarda bandorulu yapıstırıyım bıle dedı ama kusur yazmadı
hangi istasyonmuş bu bizde gidelim bari
benim plaka ön camdaydı bişiy demediler, ancak salak gibi gümbür gümbür egzozlarla gittim, egzoz ve aracın yere yakın olmasından agır kusurla bırakmışlardı. epey bi kesip biçtikten sonra geçmiştim aynı gün.
ön plaka camda geziyordum uzun zamandır. 3 kez polis çevirdi üçüne de bagajda duran silikon tabancasını ve plaka ile çerçevesini gösterdim otoparkçı vurmuş düşürmüş en kısa zamanda yağıştıracağım dedim hiç sorun çıkmadı. papaz her zaman pilav yemez düşüncesiyle iki gün önce taktım yerine :)
Ön cam dahil filmde sıkıntı oluyomu ya 1 numara. :D
en komiği filme hafif kusur yazıp tüvden cıkar cıkmaz polisin ceza yazıp tekrar tüve göndermesidir heralde :)
bugunun olay konusu :) plakası olan arkadaşlar, sımdı bırazdan nıye takmıyosunuz dıye senı benı eleştiricekler sonra off topic :) ailecek izliyoruz! :)
bu istasyonları anlamış değilim,
benim araçta coilli 9cm basık sürte sürte girdi istasyona,115mm çıkışlı otto spec ve katalik yok.
Yinede tek seferde geçti :D
mühürsüz plakaya tuv stickeri yapıstırdılar benım arabama :)