-
GT Apex Twin-Cam AE101 Levin :)
-
Çooook güzel oldu :) Maşallah dahada iyi olucak İnşallah :)
-
çok güzel , nadir bir araç .
tek eksiği önden çeker olması ... :)
-
maşallah güzel ve deli araç :D
-
-
Gökhancım Ellerine sağlık...
-
GT Apex mi????
VTI mı????
:D :D :D :D Maşallah abi...
-
Maşalalh maşallah meraktan girdim telefondan baktım:D
Bu jantlar batu'nun corolla da daha güzel duruyordu bence.Rasim abi jantçı adamsın tak şuna güzel birşey:D
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Maşalalh maşallah meraktan girdim telefondan baktım:D
Bu jantlar batu'nun corolla da daha güzel duruyordu bence.Rasim abi jantçı adamsın tak şuna güzel birşey:D
Biraz bunlarla idare etsin... Yakında takarız Özgürcüm...
ET side hoş olmadı bu araçta ....
-
Böyle bir aracın varlığından bile haberim yoktu, görünce dibim düştü maşallah :)
-
harbiden benimde böyle bi araçtan haberim yoktu çok güzel duruyor maşallah :)
-
La benimde yoktu ama cok guzelmis :D jantlara hastayim zaten :) masallah kazasiz belasiz
-
çok değişik bi araçmış .. ilk defa gördüm , maşallah
-
10 numara araba tek eksiği jant olmuş bence :) Allah kaza bela ceza vermesin...
-
Cem abi muhtemelen, yıllardır varlığı bilinmeyen araçlara biniyor. :D
Gökhan eline sağlık. Sanki birz karanlık gibi geldi fotoğraflar ama yinede çok güzeller. Özellikle ilk fotoğrafı bayağı beğendim. :)
-
ilk defa görüyorum bu kasayı. güzel...
-
Cem abi maşallah, direksiyonun sağda olduğu zamanlarda bizi Avcılarda unuttuğun geçeyi hatırladım birden nedense :)
4AGE Silvertop 20V; 10.5:1 sıkıştırmalı , stock olarak 158 bg @ 7400 rpm, 162nm @ 5200rpm üreten bir motor bilmeyenler için yazalım :)
-
coupe arabaları seviyorum ya özellkle böyle nadir olanları tek sorun parca sıkınıtısı işte.
keyifle kullansın sahibi
-
Tşkler :)
Alıntı:
Kakus Nickli Üyeden Alıntı
Cem abi muhtemelen, yıllardır varlığı bilinmeyen araçlara biniyor. :D
Gökhan eline sağlık. Sanki birz karanlık gibi geldi fotoğraflar ama yinede çok güzeller. Özellikle ilk fotoğrafı bayağı beğendim. :)
Kakuş haklısın , fotolar dediğim gibi çok aceleye geldi zaman kısıtlıydı gecenin bi yarısı ışıklar sönmüştü ışıklı yer aradık resmen sonra bulamayınca böyle oldu , daha güzelleri daha güzel makineyle gelcek merak etme sen :)