coğu arkadaşimda oldu bende olmadi diye seviniyordum ama bugun sabah baktim benimde başima geldi cok uyuz bişey sinir etti araştirdim kariştirdim ama eskiye cevirmeyi bulamadim
bilgisi olan varmi ?
Printable View
coğu arkadaşimda oldu bende olmadi diye seviniyordum ama bugun sabah baktim benimde başima geldi cok uyuz bişey sinir etti araştirdim kariştirdim ama eskiye cevirmeyi bulamadim
bilgisi olan varmi ?
İlk defa senden duyuyorum valla var mı öyle bir şey
akşamdan beri uyuz etti benide saçma sapan bişey yapmışlar.
varsa çözümünü bilen yardımcı olsun..
cok gereksiz dandik bişey ya :(
Facebook'ta saçmaladı iyice reklamlar gereksiz ve insanı sinir eden özellikler. Boş vakitlerimde zaman geçiricek başka birşey bulsam anında kapatıcam facebookumu
ya bendede tam tersi o özellik gelmedi ben konuşulanları kayıt etmek istiyorum :)
bendede mesajlarda bi saçmalık oluştu ,,, misal birine mesaj atıyorum ,, onunla bundna önce yaptığım bikaç aylık tüm mesajlaşma o sayfada... Sizlerdede varmı böyle bi sıkıntı?
uzun bı suredır bende oyle sızde yenımı başladı. Sılmenız gerekıyo başka yolu yok dıye bılıyorum
ben bi 20 25 gündür evde nete giremiyordum , telefondan giriyordum.Geçen gün eve telefon hattı açtıorıp girince farkettim.Neyi silmem gereliyor?
Eskiler silinse dahi geri geliyo.Bisekilde gözüküyor falan aptal saptal bisey..Napcaklarını sasırdılar iyice..
Nerde Türkçe dil secenegi olursa orası çöp oluyor ben bunu anladım..Yakında twitter'da aynı sekilde olcak görürsünüz :)
sırf bu yüzden şimdi kapatıyorum facebook u
edit: kapatamadım elim gitmedi evladım gibi olmuş :P
ya peki o özelliği ben nası edinebilirim bilen varmı ?
said türkiyeye gel amerikada yok sanrım :hehe:
ya abi ne biliyim anlamadım gitti bana lazım o özellik :D
burda başka elemanlardada var aynı özellik onlar türkçe kullanıyo Türkçe kullanmayla bi alakası olabilirim ?
eski haline geri cvirmek gibi bi sansimzi yok mu
illaki vardır ama ben face i kapattıgım ıcın pek bılmıyorum ama gecen kardesımınkıne face degezınıyodum onunki nede olmus ugrastım bende ama bi türlü bulamadım
Facebook arkadaş listenizi rehberle senkronize ettiyseniz yazılan tüm sorunları yaşarsınız arkadaşlar...Reklamlar için sbsettingsten adSheet ayarlarını kapatırsanız reklam gözükmez. İphone'da aslında hiçbir mesajınız silinmez. İfile ile User/var/mobile/library/sms/ klasöründe sildiğiniz tüm msj.ları bulabilirsiniz...
Facebook-Nachrichten | Facebook
bu uygulamayı kullananlarda oluyor kayıt olayı muhtemelen