YouTube - ‪Jetta versus Corolla Chico Volkswagen‬‏
Bu kadar fark olacağı aklıma gelmezdi,
Printable View
YouTube - ‪Jetta versus Corolla Chico Volkswagen‬‏
Bu kadar fark olacağı aklıma gelmezdi,
toyota bildiğin teneke :D
Bunu birde Toyotacıdan dene oda Jettanın eksiklerini bulacaktır :)
Mesela çıkabilen contalara diyecektirki yenileme ve bakım maliyetini azaltıyo falan filan :)
Tabiki Almanın arabası çok farklı oluyo ama herşeyin sebebi var onlara göre :)
Birde Toyotanın çok alt serileride var amerikada... Acaba arabalar aynı seviye mi? benim koltuklarım sallanmıyo hiç öyle :) kapı contalarımda sabit :) Çamurluklarımda çökmüyo :)
aşırı saçma bi karşılaştırma, adam zaten hem amerikan hemde vw bayisi gibi bişey, pek mantıklı düşünmesi olanaksız. çamurluğu sıkıyo ya ona sorsan en güvenlisi impala der :)
abi bu nedir yaa jettanın bu kadar sağlam olduğunu tahmin etmezdim :)
video zırva da jetta corolladan daha ıyı
daha rijit olan daha güvenli değildir.
kasada kullanılan malzemelerin sert olması mı aracın kalitesini gösteriyor ? corollanın alayı plastik malzeme kullanıyor dış aksamda ama o plastik malzemenin altında hiçbir arabada olmayan koruma barları da cıkabiliyor.. orjinal arka kule gergisi olan kaç tane araba var ?
Alaman alaman:d
verildi yanlız video daha önce, buarada madem bukadar kötü niye coğu usa da yasıyan insan toyotaya biniyor:)
Arkada duran arabalara bakınca neden toyotayı bokladıkları belli oluyor.
Von ModifiyeBursa.com gepostete Videos: Volkswagen Neden mi Pahalı ? :) | Facebook
Şu video da yerinde olacaktır VW'ciler için :)
Bu diğer videodaki corolla pertten toplama falan olmasın? 2002 modelini kullandık yaklaşık 8 sene, tık demedi araba, oldukça da konforlu ve bu tip komik şeylere de rastlamadık hiç. Biraz taraflı bir video gibi geldi bana.
Toyota'dan önceki aracımız 08 1.6 jettaydı.
Şimdi 09 1.4 d corolla sahibiyiz.Konfor bakımından karşılaştırırsak jetta çok daha kaliteli ve sessizdi.:)
Konfor ve yalıtım konusunda VW bu sınıfta bir adım önde olabilir düşüncesindeyim ben de...
Batuhan bu adamı aralıksız 6 saat yumruklar, üstüne de winston yakar bitane.
tam esnaf spec , plastik çamurluğu esnetince ne oluyosa?? :D :D
ama benimd düşüncemde jetta > corolla
Corolla'nın Jettadan iyi oldugunu kimse savunmuyordur zaten ama okadarda değil yani:):)
Karalama videosundan baska birsey değil bence
YouTube - ‪2011 Toyota Corolla NHTSA Frontal Impact (Testing Equipment Failure)‬‏ corolla çarpışma testi
http://www.youtube.com/watch?v=rL5Y1g9tm7A jetta çarpışma testi
jetta malzemeleri daha kaliteli kendini belli ediyor ama güvenlik konusunda yarışırlar