-
Kavun lastik
Aracıma E30 bmw jantı taktım BBS marka , jantın et' si uymadı bijon saplamaları kısa kaldı onları hallettik fakat arkalarda sürtme sorunu yaşadık , lastik ebatlarımız 195 55 15 bu ebatı kaç yaparsak bu jantta kavun durur ve sürtmeyi azda olsa kurtarırız?
[IMG]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/1/10918.jpg[/IMG]
-
-
10 Dakikadan daha uzun beklerseniz yorum gelme olasılığı artar sanırım.
-
18 dakkada gelmez diyosun yani :D
-
-
buyuk ıhtımalle 7 inç jantın onu kavun yapmak için 185-175 taban bı lastık koyman lazım yanak da ınce olması gereklı ama turkiye de o ölçülerde lastik bulman zor
-
offset genıs olacak ornek 9.5 ofsete 185 lastık şokaltıp takarsan ofset genıs lastık dar oldugu ıcın yana dogru acma yapacak ve kavun lastık olacak ama ofsetın 7.5 gıbı deegrlerse 195 lastıkle kımse kavun yapamaz...
-
varsa 185 40 15 hatta 175 daha makbul olur lastık ebatında lastık sürtme olayı falan kalmaz :)
-
45 yanak yaparsan sürtmeleri az da olsa kesersin.
O genislikteki jantı kavun yapmak icin daha dar yanak lazım, o lastiklerden de TRde bulma olasılıgın cok yok.
-
Bence direk jantı değiştir !
Yeni gelen göbeği düz BBS RS replikalardan al German Style sevdan varsa ;)
-
serhat yavuz abi yazmıs zaten... o janta kavun lastik bulma şansın yok gibi.. emreşenerde bi ara sanrım arıyordu ama bulamamıstı 15 janta kavun lastik... ama yinede araştır belki alakasız bi markada bulursun
-
185 - 50 lastik buldum koysak kavun görünümü elde edemezmiyiz jantı değişme gibi bir şansım yok çünkü bu jantları bu araca uyarlamak bana hayli zahmetli oldu
-
Kumhoda 175/50/15 ölçüsü var onu tak derim yada bulabilirsen 185/45/15
-
yada 175-60-15 nasıl olur
-
lastik yanağı çok kalın olur 60'ta
-
175 45 15 tak var zaten bu lastık
-
175-60-15 bulunabiliyor en fazla 185-55-15 bulduk simdilik bi ihtimal 185-50-15 de bulabilme imkanımız var gibi düşünüyorum seçenekler bunlar gibi gözüküyor bizim için önemli olan kavun görünümü birazda olsa olsun ve sürtmeyi engelesin
-
Sürtmeyi engellesin diyorsun 60 yanaktan bahsediryosun dostum :D
175-45-15 lastik varmış sizin ilacınız olur.
Fakat sağlıklı olmaz yine hastalık doğurur :)
-
Çözüm Keskin kt 4 7,5-9-5 ofseli jantlar ve kamber kit.Tabi halihazırda üzerinde bulunan kavun lastikler.İlaç bende :P