Roger Clark Motorsport - RCM Product Detail
3540 GBP fiyat Subaru bloğu için sizce nasıl ?
3540GBP X 2.61 TRL = 9,239,40 Lira yapar. Karkosu ıvırı zıvırı 10.000 Lira diyelim.
Ne diyorsunuz ?
Printable View
Roger Clark Motorsport - RCM Product Detail
3540 GBP fiyat Subaru bloğu için sizce nasıl ?
3540GBP X 2.61 TRL = 9,239,40 Lira yapar. Karkosu ıvırı zıvırı 10.000 Lira diyelim.
Ne diyorsunuz ?
özelliği nedir, orjinal blok mu?
yetkili servis fiyatı daha ucuzdur diye düşünüyorum
ralli çıkması bi GC aldı bi yakınım. takmış durumda G blok bulalım ve 4 bar basalım diye :D
Tabi yine her zaman ki gibi olay bana kaldı :( :)
Doru bakış açısı aslında gönderen firma bunu bi nevi açık hesap çalışmak zorunda kalacak çünkü bunun ihracatını yapabileceği bir firma yok karşı tarafta. Bu durumda ürün Kdv'siz çıkacak geldiği yerden ama burada Gümrükten nasıl çekilir ithalat yapmadan o konuda bilgim yok.
son olarak adamlarda vat % 20 bizde % 18 , pesin cekersen kkdf % 3 yok, kredi kullanırsan % 3 daha giriyor vs. vs.
artı olarak suan gumrukler cıldırmıs durumda hemen hemen hersey tse ye takılıyor ciddi sıkıntı var teslim surelerinde bilginiz olsun.
benim gecen hafta 250 € luk bir malzeme takıldı geri gitmesi daha pahalı kaldı ole sanırım hurdaya ayrılacak atılacak filan .
rivayete gore birseyler olmus secim ustu karısmıs ortalık hotelci adam ne hammadesi getirir bu arada cozemedim ?
Uğurum cevabı gene çooook uzaklarda arıyorsun :)
kıbrıs fuat ha bu rastgele :D
Japanese Express - TechTurkey Forum
faturasız blok da bu linkte
http://www.techturkey.com/forum/stan...zlaliklar.html