-
16 R 5115 | Citroen Saxo VOL III - ParkShoot
-
araba resmen level atlamış maşallah kocaman;)
-
Alıntı:
som306 Nickli Üyeden Alıntı
araba resmen level atlamış maşallah kocaman;)
:D :D :D saol hocam
-
10 numara olmuş maşşallah
-
eski haline nazaran şuanda çok daha iyi gözüküyor gerçekten. .maşallah, kazasız belasız sürüşler. .
-
Maşallah çok güzel olmuş. Sanki bi boya koruma cila işlemi istiyor gibi belkide fotolardan.
Plakanı yenilesen cillop gibi olur eskimiş biraz:)
Kazasız belasız..
-
Alıntı:
zekky Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel olmuş. Sanki bi boya koruma cila işlemi istiyor gibi belkide fotolardan.
Plakanı yenilesen cillop gibi olur eskimiş biraz:)
Kazasız belasız..
araba temiz değildi 2 gün önce yıkadık bir toplantı esnasında öylesine çektik fotoları reiz hafyata prof.makinayla daha yıı kareler cıkacagından eminim :) saolun eksik olmayın herkezin aracına maşallah :)
-
Maşallah güzel kareler yağmur altinda foto cekilen araç bu değil mi yanliş mi hatirliyorum :D
-
Alıntı:
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel kareler yağmur altinda foto cekilen araç bu değil mi yanliş mi hatirliyorum :D
evet o bedbah görüntüden kurtardım sonunda kermit i :D
-
eskisine nazaran cok güzel olmus kanka ;)
maşallah kermite.kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah :)
artık videoları bekliyorum ;)
-
maşallah kazasız belasız
kaput altı sticker fenaymış :D
-
Kaput içindeki sticker iyiymiş :D Maşallah bu hali çok daha güzel olmuş allah kaza bela göstermesin :)
-
dün canlısınıda gördüm maşallah.Allah kaza bela vermesin engin
-
Bi ara ankara yolunda kırmızı angel farlar ile görmüştüm.:)
Şuan çok daha şık duruyor.
Maşallah , Allah kaza bela vermesin.
-
kaput içi sticker kest :D maşallah saxo 2 stopları yakışmış ileri doğru saxo 2 jantlarınıda alırsanız tam olur o zman işte kazasız belasız ...
-
Alıntı:
overblack Nickli Üyeden Alıntı
dün canlısınıda gördüm maşallah.Allah kaza bela vermesin engin
saol abi allah razı olsun allah kimseye kaza bela vermesin inşallah..
-
massallah cok tatlı olmus kazasız belasızz..
-
hocam aracınızın maaşallahı var, bence angellide güzelmiş :) kazasız belasız cezasız inşallah
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
hocam aracınızın maaşallahı var, bence angellide güzelmiş :) kazasız belasız cezasız inşallah
Saol hocam yok angel farlarla çok makara yaptılar :D aldığımda vardı anca değiştirdim hazır farları değiştirmişken biraz daha makyajını yeniliyim dedim :)