-
2 turbo + supercharger & impreza
-
-
2.8 hacim + king boy seçim a$ırı besleme fln bence az çıkarmı$ :)
-
-
Tek bir soru cümlesi kuruyorum
İNSAN mısınız be Kardeşim ?
-
yaklaşık 1 sene önce açmıştım ben bu topiği
-
-
Buna bir de sıralı LPG yakışır :D :D :D
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
Buna bir de sıralı LPG yakışır :D :D :D
aahahhah kesinlikle +1 :D:D:D
-
Alıntı:
1nsane Nickli Üyeden Alıntı
Nos yok haha:D
ehehe :D:D
-
bukadar zımbırtıyı kaldırması boxer motor un sihirimi?Sıralı motorlar ,atıyorum 4 silindirlik sıralı motor bu sistemleri rahatca kaldırabilirmi?Bide supercharger hangi devir aralıklarında devreye giriyor merak ettim?
-
yurt dışında normal....:D
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
yaklaşık 1 sene önce açmıştım ben bu topiği
doğrudur, peki teknik verisi varmı detaylı. ben sadece 2,8 olduğunu ve 800 hp ürettiğini buldum...
-
Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
doğrudur, peki teknik verisi varmı detaylı. ben sadece 2,8 olduğunu ve 800 hp ürettiğini buldum...
800 üretmedi hedef 800dü dynoda 650 gördüler
teknik veri olarak mercedes c32 kompressor(aslen ihi) ve çift gt30 olduğu söyleniyodu en son
ufak bi video yalnız güçle alakalı bi veri yok
http://pickinicholas2.tripod.com/sit...s_c_stiweb.mov
-
-
Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
link kırık maalesef
Sağ tuş farklı kaydet.
-
Alıntı:
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
bukadar zımbırtıyı kaldırması boxer motor un sihirimi?Sıralı motorlar ,atıyorum 4 silindirlik sıralı motor bu sistemleri rahatca kaldırabilirmi?Bide supercharger hangi devir aralıklarında devreye giriyor merak ettim?
Tam emin değilim ama büyük ihtimalle sıralıda da bu tip işlemler sorunsuz
uygulanabilr.Ayrıca supercharger aracın ana mili olan krank milinden (dolaylı olsada) güç aldığı için gaza bastığın anda pressure a başlar.Yani başladı devir gaza bastığın andır,sc'ın tc'a göre en büyük avantajı da budur...
-
çok iyi ya mükkemel bi temizlikte profosyonelce doldurulmus helal valla...
-
legacylerde bir ara standartta bi turbo olan closed deck dedikleri cok guzel bir blok cikti. Subarunun en saglam blogu olarak bilinir. tahminimce onu kullanmis stroker uygulamasi yapilmis ve arkadasin dedigi gibi mersedes kompresoru kullanilmis bende gecen sene gormustum bunu. ama millet tek turboyla o gucleri alirken bukadar ugrasin sonunda hakikaten akillara zarar bir veri beklerdim. bana kalirsa supercharger ust devirlerde turbonun verimini cok ciddi oranda etkiliyor.. kisisel yorumumdur..