-
Mercedes CLK200 Compressor | Tolga KAYNAK Photography
-
kanka mekan o kdar iyi degıl bee, sankı sokaktan gecerken rast gele çekmiş gibisin :D
-
harbimi :S okadar uğraştım kalasları dizdim toparladım vs.. :S boşa gitmiş 2 saat ter döktüğüm:(
-
Güzel çekimler,elinize sağlık.
-
Alıntı:
tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı
harbimi :S okadar uğraştım kalasları dizdim toparladım vs.. :S boşa gitmiş 2 saat ter döktüğüm:(
ne bılıyım belkıde daha oncekı cektıklerın daha cok hosuma gıttıgı ıcın bu bıraz negatıf kalmıs olabılır, yada arac basık olmadıgı ıcınmı gozume hos gelmedı acaba :D
ama yınede elıne saglık :)
-
uğraşmakla güzel olmazda ne biliyim birden garip oldum:)
zaten başıma gelmiyen kalmadı cekimde :)
-
Abi boşver sen işini bilirsin :) Bence mükemmel olmuş ellerine sağlık :icon_tup:
-
kaynak gayet iyi kardeşim :) eline sağlık
-
en sevdiğim mercedes
+ eline sağlık :)
-
Emeğine sağlık araçta, mekanda bana göre hoş değil :) Allah kaza bela göstermesin.
-
ellerınıze saglık güzel çekimler..
-
Mekn daha guzel olabilirdi ama resimler guzel eline saglik:)
-
güzel çekimler daha yok mu ? Mekan bence çok hoş ama clk nın ağır ruhuna yakışmamış, mekan hondaya daha uygun bence :)
-
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
güzel çekimler daha yok mu ? Mekan bence çok hoş ama clk nın ağır ruhuna yakışmamış, mekan hondaya daha uygun bence :)
ewt honda olsaydı daha guzel olabılırdı :D yada guzel bı 106 flan :)
-
Alıntı:
ENGean Nickli Üyeden Alıntı
kanka mekan o kdar iyi degıl bee, sankı sokaktan gecerken rast gele çekmiş gibisin :D
bencede mekan bu sefer oynatmamış :D
ama eline sağlık o kadar kalas dizmişsin :D
-
honda gormekten bıkmadınız mı :D
-
Alıntı:
tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı
honda gormekten bıkmadınız mı :D
bıktılar bıktılar eminim ,,, benimki biter bitmez yapalım görmekten sıkılmayacakları bişeyler:D
-
valla dünya kadar honda cektim bilgisayarımın heryeri honda :)
Mersolar ilgimi çekmeye başladı :D senin mersoyuda 4 gözle bekliyorum :D
-
Emeğinize sağlık.:icon_tup: